icon

Pocit zastaveného dýchania počas spánku - čo to môže byť?

Dnes o 19:04

Ahojte už asi mesiac riešim že sa zobudím s panikou že nemôžem dýchať nejde to ani ústami ani nosom, musím zakaslat alebo odkaslat si aby som začala dýchať. Je to veľmi nepríjemne, neviem to ani vysvetliť, ten pocit akoby som mala úplne sucho v hrdle, v ústach alebo jazyk zapadnutý? Alebo taký akoby pocit že nemám hrdlo, neviem to presne vysvetliť. Kam sa obrátiť ? Nemyslím si že je to spánkové apnoe, deje sa mi to asi dvakrát za noc, ale nie každú noc....

stellarstar
Dnes o 19:07

@anonym_autor obvodný a nasmeruje ťa,

anonym_c734b7
Dnes o 19:09

moze to byt apnoe.2x za noc sa ti zda ze to je,lebo ked spis tvrdo tak to nevnimas

autor
Dnes o 19:10
@stellarstar

@anonym_autor obvodný a nasmeruje ťa,

@stellarstar viem len rozmýšľam či sa nedá obísť keďže nie je veľmi ochotný🙈 neviem čítala som že na pľúcne , resp.to spánkové centrum

autor
Dnes o 19:12
@anonym_c734b7

moze to byt apnoe.2x za noc sa ti zda ze to je,lebo ked spis tvrdo tak to nevnimas

@anonym_c734b7 ale ja sa zobudím nato že nedýcham, že sa nejde nádychut ani nosom ani ústami., nezobudila by som sa ak by to bolo viackrát?

anonym_c734b7
Dnes o 19:13
@anonym_autor

@anonym_c734b7 ale ja sa zobudím nato že nedýcham, že sa nejde nádychut ani nosom ani ústami., nezobudila by som sa ak by to bolo viackrát?

@anonym_autor zobudila len si to nepamatas ked mas tvrdy spanok.

stellarstar
Dnes o 19:16
@anonym_autor

@stellarstar viem len rozmýšľam či sa nedá obísť keďže nie je veľmi ochotný🙈 neviem čítala som že na pľúcne , resp.to spánkové centrum

@anonym_autor tak buď pľúcny alebo to spánkové ak obvodný nie je ochotný hľadať kompetentného a ochotného

autor
Dnes o 19:17
@anonym_c734b7

@anonym_autor zobudila len si to nepamatas ked mas tvrdy spanok.

@anonym_c734b7 no práveže nemám veľmi tvrdý spánok, keďže mam ztp syna ku ktorému dvakrát za noc vstávam, celkovo mám ľahší spanok

anonym_c734b7
Dnes o 19:19

ale v urcitej faze spanku spis tak tvrdo ze si to nepamatas

motylik2559
Dnes o 19:22

@anonym_autor Ahoj, treba ist do spankoveho centra. Tam ti budu snimat tvoj spanok pocas noci a zistia coho je to pricina. My ti tu mozeme povedat kadeco. Tiez mi to pride ako apnoe, ako tu uz bolo spomenute. Apnoe je,ze sa ti zastavi dychanie pocas spanku a nasledne na to sa zobudis, lebo sa nevies nadychnut- aj apnoe moze mat roznejsie formy. Urcite tam zajdi a to cim skor.

autor
Dnes o 19:26
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, treba ist do spankoveho centra. Tam ti budu snimat tvoj spanok pocas noci a zistia coho je to pricina. My ti tu mozeme povedat kadeco. Tiez mi to pride ako apnoe, ako tu uz bolo spomenute. Apnoe je,ze sa ti zastavi dychanie pocas spanku a nasledne na to sa zobudis, lebo sa nevies nadychnut- aj apnoe moze mat roznejsie formy. Urcite tam zajdi a to cim skor.

@anonym_c734b7
@motylik2559 ďakujem