Žlčníkovy záchvat zo stresu
Tie ktoré ste mali čo Vám pomáha udržať sa v klude a nestresovať? U lekára som bola diétu mám tiež len sa bojím že sa zase niekdy vystresujem alebo vytočim.
Nemám skúsenosti, ale mne pomahal persen a medovkový čaj. 🙂
Mne nepomáha nič 3x denne flektor a dieta len suchare jem a ovesnu kasu .operáciu mám až 19.10. Minuly týždeň 4 záchvaty posledný som skončila na infuzke a poslali má domov . Že musím vydrzat do októbra
@p.j.jacky bože, držím palce, nech to dovtedy nejako dobojuješ bez záchvatov
Uff...najhorsia bolest aku som kedy zazila je zlcnikovy zachvat.Ja ho uz chvalabohu nemam a jedinarada ktoru viem dat je,ze si ho treba dat vyoperovat.
@elizabet173 ďakujem dá sa to už infuzka pomohla a nič nejem okrem tých dvoch jedál . Alebo cestoviny . Proste uplna dieta 😀 10.9. Mame svadbu potom má asi záchranka odvezie 😂🤦🏼♀️🙈
@mariankas
@jarmillka
@p.j.jacky ty sa 10.9. vydávaš? Ak ti urobia diétne jedlo, tak to dáš. No máš toho teda dosť
dostala si aj nejaké lieky? z voľnopredajných mne zaberal Rowachol alebo kvapky od Valovič - CHOL
zaludocne kvapky (valochol, alebo phytoneo zaludocne kvapky) velmi pomahaju, a nevyhladovat sa, jest, casto.
a stres ani nekomentujem, kazdeho nieco ine stresuje a proste tomu sa neda vyhnut niekedy.

Medovkový čaj s medom najčastejšie - pijem už vopred, keď očakávam ťažší deň. No ja som mala kamene, stres to zhoršoval, už mám žlčník vonku (zajtra bude rok)