icon

Zmenšenie prsníkov - recenzie na zákrok

2. máj 2021

Ahojte.Chcela by som nejake recenzie na tento zakrok.Vazne nad tym uvazujem.Nejde o nejaku velku zmenu.Mozno jedno cislo plus teda uprava a vyzdvihnutie.Je tu niekto,kto to absolvoval? Chcem to ako samoplatca,bez lekarskeho posudenia. Zaujimaju ma informacie ako cena,kde ste to absolvovali,jazvy, rekonvalescencia,citlivost po zakroku.Dakujem

1xenia1
2. máj 2021

V skupine silikónové prsia baby poradia určite

autor
2. máj 2021

@1xenia1 v tej skupine som jeden cas bola a riesili sa tam len silikony a zvacsenie

lucia851
2. máj 2021

Ahoj ja som to absolvovala ale mne to poisťovňa pre platila zo zdravotných dôvodov. Robili mi to v BA v Ružinove. Po operácii ma to dosť bolelo ale potom bolesť ustúpila, po pár dňoch. Jazvy som mala úplne minimálne. Už mi ich ani nevidno. Treba nosiť po operácii špeciálnu podprsenku

marju559
17. dec 2022

@lucia851 Prosim Vas, cez aku poistovnu ste zakrok riesili? Ja mam veľkosť 75G, mam bolesti hlavy a krcnej chrbtice, rada by som sa dala doporiadku. Dakujem, Maca

lucia851
17. dec 2022

@marju559 cez Dôveru

marju559
23. dec 2022

@lucia851 Dakujem za odpoved. Bolo narocne vybavili vsetky pozadovane potvrdenia? Môžem sa eate spytat, kde ste boli operovana a kým? Ste spokojna s výsledkom? Dakujem

lucia851
23. dec 2022

@marju559 nebolo to tuším náročné.uz je odvtedy 9 rokov a som veľmi spokojná.Operovali ma v Bratislave Ružinove. A doktor Martin Boháč čo je teraz u asi súkromnik a poznáte ho určite z extrémnych premien na Markíze