icon

Zubný strojček Invasiling v zahraničí

luciauhnakova
8. mar 2025

Ahojte žienky,

máte niektorá skúsenosť s riešením zubného strojčeku Invisalign (alebo podobné) v zahraničí? Slovinsko, Srbsko, Poľsko, Maďarsko, Ukrajina atď ... Pýtam sa samozrejme kvôli cene, veľmi sme tu prepálený (napr dr. Martin 4200 Eur - po 20 percentnej zľave🙂, plus vstupné vyšetrenia okolo 340 + starostlivosť PO, ďalšie eurá). Ak máte dobrú skúsenosť, viete prosím odporučiť kliniku a napísať cenu? Už troška čo to registrujem a vyzerá, že to naozaj vychádza lepšie mimo SVK. Ďakujem🙂

stormie
8. mar 2025

ja som bola tento tyzden u svojho zubara a okrem ineho sme sa bavili aj o zubaroch a cenach v zahranici. On osobne videl x pripadov, kedy to nedopadlo dobre a on takychto pacientov ani neberie, ze si maju ist riesit problem tam kde mu ho sposobili. Pri strojceku to tiez nemusi vzdy dopadnut dobre ...

nairobi
8. mar 2025

@luciauhnakova aj ja som dlho sedela nad možnosťou ísť do zahraničia kvôli zubnému strojčeku, dala som si nacenit v Srbsku aj v Maďarsku ale nakoniec som si zvážila cestovanie,lebo budete musieť často navštíviť čeľusťu ambulanciu, tak som ostala na Slovensku

ludmilaka
8. mar 2025

@luciauhnakova Skúste menšie mestá na SK. Ja chodím do BR, cena bola 2800 komplet. Končím po roku liečbu.

queendixie
8. mar 2025

@stormie toto hovoria vsetci, je to eliminacia konkurencie, len aby nesli inde a tie tisice napchali pekne im do vacku

janocka
8. mar 2025

Ak nebyvas v pohranici a nemas to teda blizko do H alebo PL alebo UA, tak si zvaz aj cestovne naklady. Nemusi sa stat nic, ale moze sa stat, ze budes musiet chodit na kontroly/opravy. Napr. mojmu synovi sedelo prvych 7 dlah a potom uz nic. Zuby sa posunuli inak ako bolo nasimulovane, musel sa teda robit novy scan a nove dlahy (uz sme ale neplatili nic). Potom sa obcas stalo, ze mu odlepilo viac “pinov” a museli sme ist na dolepenie. Zvaz si cestovne naklady plus cas. Somz BA, chodila som so synom do HC, vychadzalo to tam o dost lacnejsie a nemame to daleko

petracandle
8. mar 2025

@luciauhnakova aj keby to vyšlo lacnejšie, nešla by som do toho...to nie sú šaty, ktoré si kúpiš ale zdravie. Po prvé - cestovanie na kontroly, ktoré môžu byť častejšie ako očakávaš, jazyková bariéra, rôzne komplikácie. Ale tvoja vec

stormie
8. mar 2025

@queendixie koli podobnym komentarom doplnim, ze moj zubar nerobi strojceky a bola som ln na beznej kontrole, nic mi nejde robit takze ja ani nemam dovod zvazovat zahranicie a on ma nema dovod od toho odradzat

michaela329
8. mar 2025

Poľsko, Bialsko Biala dokopy 3000€ - ale liečba začatá pred dvomi rokmi, teraz bude asi viac. Slovenský zubári pochválili vysledok -aj dentalne hygieničky. Minimálne Poľska by som sa nebála, tam majú kliniky už na takej úrovni, že naše už vyzerajú ako chudobný príbuzný.

nairobi
8. mar 2025

@michaela329 presne o tom píšem,,,Polsko je super pokial človek byva poblíž,,,,mňa invisalign stál 3200€ pred rokom v Bratislave

tanicka907
8. mar 2025

@ludmilaka ahoj, ku komu do Brezna?

ludmilaka
8. mar 2025

@tanicka907 Ahoj, ku Krošlákovcom. Už som tam poslala pár ľudí, ktorých p.doktorka zobrala. Ale pred mesiacom povedala ďalšej známej, že momentálne neberú, má zavolať v júni. U nás v BB mi povedali raz takú sumu. Som veľmi spokojná. S prístupom, starostlivosťou a výsledkom. A to som mala divočinu s chrupom. Najmladšia nie som, tak som ani neverila, že to takto dobre dopadne.

lucik194
8. mar 2025

v Ba je cena 4500-5000 eur v sucasnosti priblizne za 2 roky liecby.
ak je kratsia liecba, stoji to menej.