Zvládanie depresie bez antidepresív
Zvládol niekto depresiu bez AD liekov?
@deti95060810 asi je to skôr po pôrodná depresia, ale je dosť silná... Ale z tých liekov je mi ešte horšie síce ich beriem len pár dní
@julianula nemáš oblbovák? ten by ti troška pomohol... ako dlho berieš ? ad začínajú ako tak fungovať o 3-4 týždne... alebo aspoň magn.?
daj si aspoň 1/2 tabl. xanax... popr. ak nevieš čo ako tak zavolaj na pohotovosť.
@lucia13022023 len autorka píše že má ad, takže to bolo asi niečo ťažšie keď lekár volil lieky.
Mne sa po covide rozbehla, reálne som dovtedy netušila co to je kým ma to nezasiahlo... A teda ja lieky nemusím vôbec a bála som sa ale bola to už posledná možnosť a nakoniec ma Dr presvedčila a doteraz som jej vďacna...brala som ich 4 roky, postupne vysadila a som úplne v pohode ako pred tým všetkým 😊🙏netreba sa toho vôbec báť.....a inak trvalo 3 týždne kým úplne zabrali..
@julianula Zo zaciatku moze byt este horsie, skus vydrzat aspon take 2 tyzdne.
Nepoucil ta psychiater, ze pri nasadzani ad je cloveku zle, kym si zvykne? Aj pri navysovani davky. A ak ti to nevravel, je to v pribalovom letaku

záleží akú máš depresiu... s čím máš problémy. nespíš, zle spíš, máš panické ataky?
teraz v lete relatívne zvládneš , k zhoršeniu prichádza skôr v jeseni.