Zvýrazňujú sa kávové škvrny v lete a blednú v zime?
Ak máte tieto škvrny - v lete sa zvýrazňujú a v zime úplne blednú že ich takmer nevidno?
Neviem, či je to tá škvrna alebo niečo iné 🙂
Dakujem za vás čas a zodpovedanie otázok
@veselo_neveselo otázka znela - či sa v zime “stratia” vyblednú a na leto sa zvýraznia ( aby som zistila či sú to ony )
@janka_266 čiže aj v lete aj zime majú rovnaku farbu aj keď sa človek opáli? Ja len chcem vedieť, či ju mám - v zime je takmer neviditeľná a na leto sa akoby zvýrazní - tak to nie je ono?
Ahoj. Ja mám na čele pigmentové škvrny a tiež v zime v pohode ani ich nevidno a teraz už sú riadne výrazné 😅
Daj si do googla, veľa info ti nájde. Ale aj tu je veľa tém ohľadom café au lait.
@beataxxx vy ste písala že pri opálení sú bledsie a v zime keď telo nie je opálené sú viditeľnejšie
To tak mam ja-teda ak hovorim o Tom is Tom-ja myslim pigmentove skvrny a myslela som to tak, ze ked som opalena, tak ich nevidiet lebo sa farebne stotoznia s farbou pokozky a v zime pokozka vybledne, ale skvrny nie-asi som sa zle vyjadrila🙂

Ak ich ma dospely, tak to su pigmentove skvrny. Treba sa chranit pred slnkom, poriadny krem na opalovanie celorocne.