2 mesiace mi mešká menštuácia, test bez //. Čo ďalej?

libka1
10. okt 2007

Ahojte, poraďte (kamoškin problém). Už 2 mesiace jej mešká menšt. Testy má negatívne. Bola u lekárky, pichla jej injekciu aby prišla menšt. Odvtedy je 12 dní a menšt. neprišla. Lekárka je odcestovaná a bude tu až budúci pondelok, tak dúfam že dovtedy kamoška nezošalie. Stretli ste sa s tým niektorá?

nina2
10. okt 2007

Ahoj libka moja sestra to takto mavala a niekedy aj dlhsie jej meskala.Nic jej nepomahalo.Jej meskavala aj 6-7mesiacov.Dr. zistil horm.poruchu a musela brat lieky.Ale ani to jej nepomohlo tak ju odporucil do BA Dr.Brabec ci ako sa volal a on potom spachal samovrazdu tak uz tam prestala chodit a onedlho nato bola tehu. 🙂 Ja si myslim ze by mala ist co najskor k Dr. ved predsa ju niekto zastupuje.

libka1
autor
11. okt 2007

Ďakujem Ninka, aspoň niekto zareagoval. Tlačím ju k doktorovi, ale ona stále čaká na tú svoju, asi jej z toho šibne 😢

miriamka
11. okt 2007

Libka...ja si myslim,ze je to tiez hormonalnou poruchou,mozno tiez ma syndrom PCO,vtedy je nepravidelna mrcha velmi casta.

nina2
11. okt 2007

Nejak by si ju mala presvedčiť aby išla,skor sa dozvie na čom je.A opýtaj sa jej či by čakala aj keby neordinovala mesiac. 😅

alinuska
12. okt 2007

Ahoj, tak ja toto momentalne tiez riesim, ale s tym rozdielom, ze nie prvykrat, ale uz x-ty krat 😒 Kliiiidek, nie je to az tak hrozne, ak su testy negativne, ono to pride. Po vyvolavacke treba cakat az tych 14 dni a potom robit zasa test (aj ja som to raz dostala snad az po 3 tyzdnoch od injekcie a to som uz bola teda pekne na nervy). Pocula som aj take pripady, ze MS dosla az po dalsej vyvolavacke. Ak kamoska vydrzi do pondelka, co je uz za dverami, nech si pocka na tu svoju doktorku, myslim, ze dovtedy aj tak nic neporiesi a nemyslim, ze by to zasa bolo take, ze by sa mala znepokojovat pre par dni. Dievcata spravne pisu, ze najpravdepodobnejsie budu rozhodene hormony (asi ako u mna, ja mam PCO - polycysticke ovaria). Neznasam tu situaciu, ked ani MS nikde ani babo v brusku... ☹ 😢 Uz som to nespocetne krat zazila, takze viem o com pisem. Chce to ohromnu davku nervov a trpezlivosti...ale podla seba viem, ze su to hrozne dni, tyzdne, mesiace, najma ak sa snazis o fazulku a ta neprichadza 😢 ☹ 😢 Tak sa drzte vy s miminkom a daj vediet, ako nakoniec kamoska dopadla.

alinuska
12. okt 2007

...este ma teraz napadlo, ze moze ist aj o cystu 🙄 , ja sa prave toho obavam 🙄 😒 , ta zvykne robit tiez galibu a MS sa opozdi, takze navsteva doktorky je urcite na mieste, ale pokial nema vyslovene bolesti a pokial ju netlaci kazdu chvilku a nema neprijemne pocity pri cikani, tak by to do pondelka mohla vydrzat. Drzim prsty, nech sa testy mylia, ak si to sama zela 😉 ! Papa 🙂

govinda
14. okt 2007

aj ja máa taký problém - mrcha nikde aj pár mesiacov-ide o hormonálnu poruchu 😒

lienka79
16. okt 2007

mozno terba pichnut dalsiu injekciu

zuzuna1
16. okt 2007

Libka, ja som teraz prvýkrát na fóre, prečítala som rady. Nepravidelná menštruácia sa vyskytuje u dievčat / žien /, ktoré často prechladnú. Môže to byť zapríčinené - neprimerané oblečenie danému ročnému obdobiu, po byte chodíme na boso / ponožky treba mať na nohách aj v papučiach /,krátke tričká / odhalený pupok, kríže/z toho vzniknú časté zápaly,
oslabí sa organizmus poškodí sa tým imunita.Pichanie injekcií nie je najlepšie riešenie, ani lieky / samá chémia/, doporučila by som potravinové doplnky na prírodnej báze.V prípade záujmu Ti rada pomôžem.