icon

Bolesti 2 mesiace po hysterektómii

lenka1209
Dnes o 17:25

Ahojte zeny idem po radu bo som uz zufala. Pred 2 mesiacmi som absolvovala Hysterektomiu brali maternicu vajicovody a aj krcok maternice pocas operacie doktor nasiel na brusnej stene endometriozu. Po OP bolo celkom faj obcas zabolelo potiahlo ale od piatku rana som sla na wc vycikat sa a po vyprazdeni mechura som chytila velmi silnu bolest akoby vnitornu akoby niekde medzi konecnikoma trtacom ale hlboku dnu ...potom za pol hodku som bola na velkej potrebe a bolesti sa zjemnili ale tlak zostal a potom ma zacalo boliet ak brucho a dokonca az zaludok ale naozaj ze silno a zaludok trval asi 4 dni bolesti ale to brucho akoby konecnik medzi trtacom a konecnikom taka boleat akoby ste bpli dlhonna bycikli a potom ste zoskocili a velmi vas bolel trtac ....velmi mi akoby v bruchu sa prelievalo a bublinkovalo aj v zaludku ....clovek by povedal po operacoi mozno sa to hoji ale ja som tieto stavy mala ja pred operaciou asi 3 x bola som na pohotovpsti vredy spravili CT a ze vsetko ok len crevo plne potom som sla na kolonoskopiu tam tak isto vsetko ok to bolo pred 2 rokmi vredy som bola aj na sono vnutornych organov som zufala vzdy je vsetko vsade ok a mna to obcas chyti a odrovna aj na tyzden a velmi to boli neviete co by to mohlo byt? Nemate niekto podobne skusenosti? Dnes sa mi uz z toho tlaku a bolesti zapalil aj konecnik akoze bolest neskutocna az do noh mi to vraza akoby som mala chripku ..krv vzdu bola ok😔🤷‍♀️dakujem za kazdu radu