24 dní mi mešká menzes
Ahojte
Som z toho zúfalá. U gynekológa som bola, všetko je OK. Agolutin nemôžem kvôli trombóze 😡
Nejaké rady nemáte? Ďakujem
A predtým si mala pravidelný cyklus? 🙂 Ja keď mám stresy, skúškové a pod, tak mi mešká aj viac než mesiac a potom sa všetko vráti do normálu 🙂 Prípadne, nebrala si nejaké lieky, ATB?
Tak aj je u gynekológa všetko v poriadku, žiadne cysty a ine nálezy, tak sa nestresuj a vyčkaj 🙂 mne keď občas mešká, tak sa tiež stresujem a na všetko možné myslím, potom na to prestanem myslieť, nechám to tak a príde to 🙂 prípadne vyskúšaj nejaké babské rady, aj keď mne to nikdy nepomohlo, ale občas je fajn takéto namýšľanie si, že čo keď to pomôže :D grep a víno a pod
Tak môže byť , že ti proste jeden mesiac normálne vynechajú, ak doktor povedal, že je všetko ok tak proste čakaj
@natali408 tak hadam by na gyn vedeli ak by bolo nieco spatne, ja byt tebov pockam, to telo sa dava dokopy...

Očividne nie je všetko v poriadku. Nech to gynekológ rieši. Nevieme koľko mas rokov, môžeš byt v prechode, príp.mať nejaké ine ochorenia...tu ti neporadime viac ako tvoj lekár