Zdravotné problémy 4 mesiace po pôrode
Pekny den.. Prosim vas.. Som 4 mesiace po porode a zacala som sa citit velmi zle.. Podobne ako pocas tehotenstva.. Som slaba unavena a byva mi zle az na zvracanie alebo odpadnutie..Trva to skoro cely den.. Bolest hlavy tiez kazdy den.. Je to normalne,odoznie to,alebo mam hladat pricinu inde a mam nejaky zdravotny problem? Mate niekto skusenost? Dakujem pekne..
@mariamagdalena22 podobne ako počas tehotenstva.. spravila by som si test ako prvé..
@anonym_24f0b6 Nie tehotna niesom urcite..
@anonym_24f0b6 Nie tehotna niesom urcite..
@mariamagdalena22 ok nepísala si že tehotenstvo určite vylucujes ☺️
@mariamagdalena22 zelezo mas v poriadku? Sla by som k obvodnej.
Mne tak bolo, ked mi prebehla ovulacia prvykrat od porodu
@mariamagdalena22 zelezo mas v poriadku? Sla by som k obvodnej.
@simsalabim idem na testy.. V piatok.. Som zvedava co stitna,alebo to zelezo aj.. dufam ze to nebude nic vazne.. 😩
Unava to by mohlo byt zo stitnej, ale napr. ja mam znizenu funkciu stitnej a nikdy mi nebolo zle na odpadnutie.
@mariamagdalena22 mne sa po druhom porode, po 6 mesiacoch prejavila autoimunitna choroba. Hyperfunkcia stitnej zlazy. Menej casta ako hypo. Mozes mat prave tu, alebo "len" anemiu, treba ist na celkovu preventivku k obvodnej najprv a uvidi sa podla vysledkov.
Unava to by mohlo byt zo stitnej, ale napr. ja mam znizenu funkciu stitnej a nikdy mi nebolo zle na odpadnutie.
@diankamf no zavisi aj od toho, ake hladiny hormonov ma, ak ma nizke aj fT4, nielen vysoke TSH, tak kludne moze aj odpadnut, nielen mat ten pocit. Telo nema energiu na nic.

@mariamagdalena22 podobne ako počas tehotenstva.. spravila by som si test ako prvé..