icon

9 dní dlhá menštruácia

Dnes o 09:10

Ahojte, tento mesiac sa mi to stalo prvýkrát, mám 9. deň menštruácie a stále krvácam jasno červenou krvou, nie je to moc, ale stále je červená. Prišla bežne po 30 dňoch, ale bez PMS, čo mávam intenzívne, inokedy mi začína naraz, teraz tak postupne od špinenia po krvácanie, nebola dáka extra silná, práveže slabšia ako mávam bežne. Žiadne bolesti, nič, iba trvá dlho.
Bežne mi trvá 6-7 dní. Mali ste niekto niečo podobné? Ku dr. sa ešte nechystám, pôjdem v prípade, že by trvala ešte dlhšie alebo sa to opakovalo budúci mesiac. Ďakujem za každú odpoveď.

mimisram
Dnes o 09:20

Niekedy sa moze menstruacia pretiahnut alebo mat inu intenzitu a farbu kvoli hormonalnym vykvom, stresu, zmenam zivotneho stylu alebo drobnym zdravotnym vykyvom. To, ze krvacanie je stale slabe a bez bolesti, je zvycajne dobre znamenie 🙂

anonym_f70ea1
Dnes o 09:24

@anonym_autor podla mna je to stále v norme. Ak sa rozbiehala nezvyčajne pomalšie, tak môže to byť dôvod, prečo je dlhšia. Keby máš 9 dní silné krvácanie tak nepoviem. Ja to mávam takto vždy. Pomaly sa rozbieha a pomaly končí takže celkovo trvá dlho.

tetapetra
Dnes o 09:30

@anonym_autor ak bude trvať 10dni a viac,volaj gynekológovi

autor
Dnes o 09:43

ďakujem za odpovede, ani nie pred mesiacom som bola na preventívnej prehliadke, tak snáď to nebude nič vážne.

anonym_def6b9
Dnes o 10:49

Ano MS som mala 10 dní.

grandzero9
Dnes o 10:59

moze to byt vynimocna situacia, ale ak by to pretrvavalo, asi by som navstivila lekara. netreba to velmi odkladat.

monro
Dnes o 17:26

Počkala by som, kym by to nebolo 14 dní a potom by som skočila k lekárovi. Urobí sono a rozhodne o prípadnej liečbe.