Absces prsníka
Prosim Vas som zufala, nekojim a aj napriek tomu, som dostala abces prsnika.
Bola som operovana v celkovej narkoze, a robili mi inciziu , kde abces vycistli, mala som dren a
pocas hospitalizacie, mi prsnik cistili. Po 6 tyzdnoch sa abces vratil. Prosim Vas je tu niekto komu sa abccesy prsnika opakovali? Co by pomohlo aby to skoncilo?
@lupajole ahoj môžem sa ta spýtať ako sa ti prejavil ten abces ako si zistila ze tam dačo máš nejaká vyrážka začala alebo ako a kde presne si to mala? Ďakujem
@klaudia1212 cely opuchnuty, cerveny , a straaaaaasne bolesti.
@klaudia1212 cely opuchnuty, cerveny , a straaaaaasne bolesti.
@lupajole Prosím ako liečili ten abces na prsniku? Mali ste ho veľký? Ja mam maly a dnes prasknúl
@lupajole Prosím ako liečili ten abces na prsniku? Mali ste ho veľký? Ja mam maly a dnes prasknúl
@ivanaa346 operaciou. 1x ma uspavali s cistili. 2x zaziva prerezali a cistili. Oba razy som bola hospitalizovana. 3x mi sam praskol to cistili ambulantne. Abces som mala 3x vzdy sa mi po par tyzdnocb vratil. Odvtedy klopem ako mi to uz 3x vycistili sa mi to nevratilo🙏
@ivanaa346 prvy krat bol velky, to som 2 tyzdne lezala v nemocnici. Najskor to liecili atb do zili, potom sa ohranicil a mohli ho vycistit. Druhy krat bol mensi to mi zaziva rozrezali a vyvcistili, ale zase som lezala v nemocnici kazdy den to cistili. Treti som mala uz malicky, ten praskol sam a to uz len ambulantne som chodila tyzden na cistenie.
Mne cistili 2x operacne v narkoze po narodeni starsej.prvy krat bolesti teploty sipny zapal druhy krat sa mi to vratilo ale absces ostal zapuzdreny a problemy nerobil spravili mi to az ked som odstavila malu.bala som sa po druhom porode ci sa to znova nezopakuje ale nastastie nie.
@ivanaa346 prvy krat bol velky, to som 2 tyzdne lezala v nemocnici. Najskor to liecili atb do zili, potom sa ohranicil a mohli ho vycistit. Druhy krat bol mensi to mi zaziva rozrezali a vyvcistili, ale zase som lezala v nemocnici kazdy den to cistili. Treti som mala uz malicky, ten praskol sam a to uz len ambulantne som chodila tyzden na cistenie.
@lupajole Pritom malom cp ste mala vam nedávali antibiotika ani vam to nerezali na ambulancii ? Sam vyriekol hnis a iba dezinfikovali? Ja mam momentálne taky a už prasknul.

Ja som sice kojila ale Presne toto iste som mala akurat ten druhy sa mi nezapalil ostal ohraniceny a zapuzdreny dala som si ho vybrat az ked som odstavila malu po cca 2 rokoch od prvej incizie.ani si neskusala.kojit?nemohla.sa.ti tam.zaniest infekcia..?