Agolutin - skúsenosti
Ahojte,
Chcela by som sa opytat, ci niektora z vas ma skusenost s tymto liekom. Mne ho pichli vcera rano rovno dve davky a menstruacie este stale nikde. po akom case by sa mala dostavit??
mne pri meskajucej menstruacii do 10 dni
ja sa snad z toho cakania uz zblaznim...mam pocit akoby ma niekto kopal do krizov a podbrucka a to este tolko dni?
mna po agolutine nebolelo nic, len som zacala krvacat, presne tyzden po podani injekcie
Ja som uz mala agolutin fuuu uz ani neviem kolko krat. Menstruacia by ti mala prist asi tak do 10 dni. Ale mne sa stalo,ze mi neprislo ani po 10 dnoch. Gyndos mi dal dalsiu injekciu a az potom mi prisla menstruacia. Ak sa dobre pamatam,tak aj ja som mala poriadne krce kym mi nedosla mrcha.
mne uz pomaly tyzden pripada ako keby ma cely futbalovy tim nonstop kopal do krizov...a nalada? mali by ma izolovat a som hrozne nafuknuta 😒
Ahojte, mne pichli 2ampulky agolutinu pred 6 dnami, to som mala 43den cyklu MS stale nikde 😒 ale je mi stale divne, mam zavrate, som nervnejsia, nafuknuta, a mam aj slabo zvysenu teplotu 37 - 37,2C ja nezvyknem mavat teplotu aj ked som chora, neviem co to je. Mali ste niektora teplotu po vyvolávacke? Ale uz by som bola rada keby konecne dosla, lebo musim aj na odber cez MS ...
ja som dostala vyvolavacku pred dvoma tyzdnami, a mnezes nikde. test je negativny. cim to moze byt?

Mne dosla po neuspesnom ivf po jeho pichnuti po 8-9 dňoch...