icon

Aké sú príznaky rakoviny krčka maternice?

10. feb 2024

Ahojte,prosím Vás aké ste mali na začiatku príznaky ?napr .únava ,zápcha ,....ďakujem

lavender94
10. feb 2024

Máloktorý druh rakoviny ma nejaké špecifické príznaky. Konkrétne únava a zápcha su príznakom asi 20tich ochorení, ale nemusí to byt ani príznak žiadneho ochorenia. Ak chodíš pravidelne ma prehliadky ku gynekológovi je veľmi mala šanca na rakovinu krčka maternice, keďže pri pravidelných prehliadkach sa to dá podchytiť

autor
10. feb 2024

@lavender94 práve že mi vyšla zla cytologia,viac mi gynekológ viac nepovedal ,ale poslal ma na vyšetrenia

lucuass
10. feb 2024

A aká ti vyšla cytologia ?

autor
10. feb 2024

@lucuass sama neviem ,ani som nevidela ten papier ....len mi bolo povedané ,že zla

lucuass
10. feb 2024

Napíš mi ss

yalla966
10. feb 2024

@lucuass vysla ti zla cytologia pri skriningu?

autor
10. feb 2024

@lucuass idem

autor
10. feb 2024

@yalla966 no bola som na preventívnej kde mi robil aj cytologiu ja fakt viac neviem ...jeho slová je zla ani lieky ani nič viac

yalla966
10. feb 2024

este sa nestresuj, mali by ti urobit kolposkopiu biopsiu a konizaciu krcka.. az po tomto, ak budu vysledky zle, mozes hovorit o rakovine

adulka07
10. feb 2024

Ale to neznamená ,že máš hneď rakovinu...ja som mala tiež zle vysledky.. bola som na konizacii...z konizacii som mala tiež zle výsledky a išla som na histerektomiu - vybrali mi maternicu a to je už 8 rokov dozadu...treba myslieť pozitívne

pestenuliky
Autor odpoveď zmazal
autor
10. feb 2024

@pestenuliky len mne nič nepovedali ,iba že zle ,ani lieky ani žiadne vyšetrenie ,ja tam v pondelok zájdem ,lebo krvacam a nemám mať ešte menštruáciu ....držím palce ❤️

autor
10. feb 2024

@adulka07 len mňa nikde neposlal

autor
10. feb 2024

@yalla966 ďakujem ❤️hneď stres ,lebo krvacam pred tým som mala dva krát menštruáciu za mesiac ,úplne sa mi posúva ...mám výtok,zápach ,únava ,nepravidelná stolica tak si možno aj namyslam ,preto som sa pýtala na príznaky

20erika07
10. feb 2024

Ja som mala len karcinom na povrchu krcka a mala som len nepravidelne krvacanie. Unava ,hnilobny zapach a problemy so stolicou mala starka, ktora uz mala prerasteny nador do mechura a konečníka, cize uz dost pokrocile stadium. Co si myslim, ze nemas, lebo by to urgovali.Urcite zajdi za dr a dohodnite dalsi postup.

evcsu
10. feb 2024

Ahoj. Ja som mala zapáchajúci vodnatý výtok.

lucuass
10. feb 2024

@pestenuliky neviem čo máš za gynekologicku ale HSIL nieje rakovina ,e to pred rakovinovy stav z ktorého sa môže vyvinúť , po HSIL je CIS a to je už nulte štádium rakoviny ktoré sa tiež ešte dá v pohode liečiť konizaciu.

autor
11. feb 2024

@20erika07 ďakujem...no to mám aj ja...menštruáciu mám mať až za 10 dní a dnes krvacam ...zajtra pôjdem zanim

autor
11. feb 2024

@evcsu ahoooj....aj ja to mám ,prezliekam sa stále 🙈ďakujem

autor
11. feb 2024

@lucuass pôjdem zajtra za gynekológom ,lebo krvacam dnes a menštruáciu mám mať až za 10dni ...a strašne mám kŕče v bruchu

lucuass
11. feb 2024

Hej ako a nemôžeš mať ovuláciu ?? Aj to môžeš špiniť , ale keď krvacas nornalne tak choď určite ale ajtak si nemyslím že by si to mala až takto vážne samozrejme to netreba podceniť ale tak veríme že bude všetko okej , daj určite vedieť ako si dopadla 🫶

pestenuliky
Autor odpoveď zmazal
pestenuliky
Autor odpoveď zmazal