Ako bojovať proti rednutiu vlasov?
Aké vitamíny, vlasové séra, šampóny brať pri rednutií popr. vypadávaní vlasov pri hormonálnej nerovnováhe a diéte. Mám pokles estrogenu a zle pečeňové testy kvôli zlcniku, čakám na termín operácie. Začali mi dosť rednut vlasy, nepadajú, ale rednu, sú veľmi jemné a vytvarajú sa mi na temene a bokoch už cestičky bez vlasov. Cítim sa nepríjemné. Na trhu je prípravkov veľa, len neviem, ktorý je ten správny. Vie mi niekto odporučiť?
@renata1405 45 mám. Nepadajú mi, ale rednu a vypadajú ako z krepu, nemajú žiadny objem.. Začala som si dávať vlasové sérum s obsahom kofeínu a kyseliny hyalurónovej, beriem biotin. Krv mi už brali, chýba mi zatiaľ železo a mala som zvýšené pečeňové testy. Ešte mám ísť na gyndu. Menzes mám stále, cyklus 28-30 dňový.
To uz bude perimenopauza v tomto veku ja som tak isto na tom aj s vekom aj s vlasmi
Len nechapem ako rednu vlasy bez padania mne teda naopak strasne padaju ale nerednu zatial ich je dost ale su strasne tenke a take mdle
@renata1405 no to mi padali ako divé počas kojenia. Mala som ich všade, ale vôbec neboli v takom hroznom stave ako teraz. Teraz mi nepadajú ako beriem vitaminy. Akurát tento týždeň pár vypadlo, ale málo po diéte kvôli zlcniku. Mávam aj strašne bolestivu ovuláciu aj v prvý deň menštruácie. Tá perimenopauza môže trvať dlho, že? Ja som si myslela, že to začína až po 50.
Citala som ze moze trvat aj 10 rokov ja uz kapem 5
@renata1405 Ach tak dlho to už máš? To ti potom muselo začať skoro. A čo si dávaš na vlasy? Berieš niečo proti vypadávaniu?
Juj kadeco striedam to alpicort f minoxidil potom aj take lacne vodicky ako dixi lopuchovu vodu a vitaminy kadejake to tiez striedam teraz berem bloom robins ale nic moc.Pred tym biotin magnezium vit.d proste ja mam vsetko uz poskusane ja mam tolko liekov ako v lekarni to uz aj v praci ked niekto nieco potrebuje tak spytaj sa reny ta isto ma 🙂
@slnecnica777 toto striedam
@renata1405 Dixi som si aj ja kúpila. Si spokojná s ním.? Plantur 39 šampón a tonikum si davam. Mne sa pri korienkoch aj dosť mastnia. Po 2 dnoch od umytia ich už mám mastné.
Aj mne sa mastia pouzivam suchy sampon
@renata1405 Aký? Ako sa vlastne tieto šampóny používajú. Nikdy som si ich nedávala.
@renata1405 Dik.
@renata1405

Nepises kolko mas rokov ale ak ti padaju vlasy z hormonalnej priciny tak jedine nasadik hak a ak si v menopauze tak hsl daj si urobit krvny obraz ci ti vobec chybaju dake vitaminy alebo mineraly vlasy sa daju trochu zahustit aj suchym samponom oni su potom take hrubsie ak mas tmave vlasy pouzi ten tmavy on ti potom zamaskuje tie hole cesticky.