Ako bojovať s opakujúcou sa mykózou?
Ahojte, už dlho bojujem s mykózou. Niekoľko rokov. Bolo to ešte pred manželom. Medzi tým som porodila 2 deti. V tehotenstve som mykozu mala 1x a aj to ako príznak tehotenstva. Mimo tehotenstva to mám skoro každý mesiac. Nemôžem sú dať canesten ani nič kde je klotrimazol takze väčšinou skončím aj tak na atb. Hormonálny profil úplne v poriadku, vraj gyn. Pôvodu to nieje. Z kultiváciu vždy vide candida. Mám zasebou vysestrenia imunologiu, alergologie. Tam mi vyšlo že mám histamínovú intoleranciu. Celiakiu z krvi nemám. O 2 týždne má čaká gastro vyšetrenie, sono brucha a hadica do žalúdka. Už som zúfalá. Beriem probiotika, oreganovy olej, bavlnené prádlo proste skoro všetko čo si nájdete na internete som vyskúšala. A tak som prišla sem zistiť či niekto nemal/ nemá podobný problém ako ja a ako to riešil/riesi. Ďakujem
Ahoj, napis mi...pomozem

Skús Candistop a z tych drahsich liekov wobenzym.Ale to treba dlhšie užívať.Zisti na nete koľko trvá jedna kúra.A vylúčit sladké zo stravy a biely cukor ma nejaký čas.A veľa robí aj stres.A možno treba prelieč
iť aj partnera.Chlapi nezvyknú mať príznaky ale môžu byť prenášačmi.Môže ti to dookola predávať.