icon

Ako bojovať s opakujúcou sa mykózou?

20. jan 2025

Ahojte, už dlho bojujem s mykózou. Niekoľko rokov. Bolo to ešte pred manželom. Medzi tým som porodila 2 deti. V tehotenstve som mykozu mala 1x a aj to ako príznak tehotenstva. Mimo tehotenstva to mám skoro každý mesiac. Nemôžem sú dať canesten ani nič kde je klotrimazol takze väčšinou skončím aj tak na atb. Hormonálny profil úplne v poriadku, vraj gyn. Pôvodu to nieje. Z kultiváciu vždy vide candida. Mám zasebou vysestrenia imunologiu, alergologie. Tam mi vyšlo že mám histamínovú intoleranciu. Celiakiu z krvi nemám. O 2 týždne má čaká gastro vyšetrenie, sono brucha a hadica do žalúdka. Už som zúfalá. Beriem probiotika, oreganovy olej, bavlnené prádlo proste skoro všetko čo si nájdete na internete som vyskúšala. A tak som prišla sem zistiť či niekto nemal/ nemá podobný problém ako ja a ako to riešil/riesi. Ďakujem

eny333
20. jan 2025

Skús Candistop a z tych drahsich liekov wobenzym.Ale to treba dlhšie užívať.Zisti na nete koľko trvá jedna kúra.A vylúčit sladké zo stravy a biely cukor ma nejaký čas.A veľa robí aj stres.A možno treba prelieč

iť aj partnera.Chlapi nezvyknú mať príznaky ale môžu byť prenášačmi.Môže ti to dookola predávať.

niqua
20. jan 2025

Ahoj, napis mi...pomozem