icon

Ako čistiť menštruačný kalíšok, keď zmení farbu?

8. jún 2024

Prosím vás kto používate menštruačný kalíšok, ako sa zbavujete zozltnutia/zhnednutia? Môj bol priesvitný no po 2r sa zafarbil.... Čím to mám vyčistiť?

reanda
8. jún 2024

ja mam ruzovy, na tom to nie je tak vidno 😀 .. ale asi by som skor kupila novy, ako to niecim cistit..

0silvia0
8. jún 2024

Ved ho vymen, a kup si farebny

belllinka
8. jún 2024

Nezbavujem sa nijako, ved pokial je normalne vydezinfikovany, cisty, preco ti to vadi?

autor
8. jún 2024

@belllinka mám z toho taký nepríjemný pocit, vadí mi to

autor
8. jún 2024

@0silvia0 z tejto znacky nevyrábajú farebné... Preto to chcem vyčistiť

0silvia0
8. jún 2024

Ja mam ladycup a tiez sa mi sfarbil, neriesim

caroline_
8. jún 2024

Ak ti vadi sfarbenie, tak puer, je to pekarbonat sodny, maju aj v dm aj v kauflande, menštruacny kalíšok gaia cup ma tento puer uz priamo v baleni, da sa s tým aj prat biele prádlo, aj uvoľňuje odtoky, je to vlastne peroxid a soda ak sa nemýlim

syslik81
8. jún 2024

peroxid vodika daj do pohara a nechaj den zamocene-bude ako novy

meringe70
8. jún 2024

Ja mám tiež ten istý “problém”, chcem si kúpiť nový, farebný ale vyskúšam aj ten puer ako baby radili, to mi vôbec nenapadlo a to ho mám doma 😁

patus_2
8. jún 2024

Namoč servítku do peroxid, daj do nej kalíšok, nechaj pôsobiť cez noc s bude ako nový. Keď je veľmi zašednuty, tak ho celý po peroxidu ponor. Potom umy, sterilizuj a ďalej používaj 😊

simsalabim
9. jún 2024

Ja mam ruzovu Melunu a po rokoch sa mi tiez zda trochu zasla, ale teda, neriesim. Ved kto uz sa nanho pozera.... je cisty, vydezinfikovany, nic mu nie je. A navyse cakam, kedy mi menzes uz rpestane chodit, ani by sa mi nechcelo investovat do noveho.

mmm2mmm
9. jún 2024

Tiež mám kalíšok priehľadnej farby a čistím vždy keď mám pocit že je zájdetý peroxidom ...kúpiš ho v lekárni stojí cca 3€ (dezinfikujú sa ním aj detské cumle takže je neškodný ) necháš ho v ňom deň namočený a je ako nový