Ako dlho pred menštruáciou máte príznaky PMS?
Ako dlho pred menštruáciou ich máte? Koľko dní?
@anonym_autor 10dni
@anonym_autor okolo 10 dní.....psychického utrpenia
Odkedy som porodila pms vôbec nemám. Ale pred tým to bolo pár dní, cca 4 dní.
nemam vobec
Cca dva týždne. A celkom výrazne. Som naliata vodou, nervózna a extrémne ma bolia prsia. ..
@anonym_autor tak týždeň pred ma nárazovo pobolieva brucho
A môže byť že mi je vkuse teplo je mi na zvracanie a točí sa mi hlava ?
To som prekvapená, ja mám tak Max 3 dni
tak cca 4 -5 dni, ked mam viac serotoninu a dopaminu priznaky nemam, len pride
kedysi som PMS ani nemala. teraz mam 36 rokov, jedno dieta a prave dnes som premyslala, ze tyzden po menstruacii mam pokoj a potom furt daco - citim sa zavodnena, zaplynatena, bolia ma prsia, unavena som :D ale zrejme to suvisi aj s horsim zivotnym stylom posledny rok
Niekedy tyzden, niekedy vobec. Niekedy velmi silne, inokedy minimalne.
A môže byť že mi je vkuse teplo je mi na zvracanie a točí sa mi hlava ?
@anonym_autor áno, ja mám aj také. Dokonca aj bolesti hrdla. Jediné, čo nemám, je zvracanie.
Porazilo by to ozaj už😀v mesiaci mám pokoj max jeden týždeň, pms, menštruácia, ovulácia 😡
Porazilo by to ozaj už😀v mesiaci mám pokoj max jeden týždeň, pms, menštruácia, ovulácia 😡
@anonym_autor ja ani to, cyklus mávam aj 21-dňový.
@anonym_autor ja ani to, cyklus mávam aj 21-dňový.
@letfenixa ja niekedy tak ľutujem že nie som chlap
Chvalabohu nemám nič z tohto.
@anonym_autor nikdy som to našťastie nepociťovala
@anonym_autor ja to mám tiež takto, sama sebe vadím a leziem si na nervy
3dni pred by som zjedla všetko čo nezje mňa a deň pred som ako furia
@anonym_autor tento mesiac týždeň pred. Ostatne tak 10 dni.
@anonym_autor 5 až 7 dní pred. Potom mám hneď ovuláciu a 23 dňový cyklus. Aši tak týždeň som o.k🙄
@anonym_autor 5 až 7 dní pred. Potom mám hneď ovuláciu a 23 dňový cyklus. Aši tak týždeň som o.k🙄
@janakravitz úplne tak isto som natom, fakt toto už není ani možné že z mesiaca týždeň v pohode , sucitim s tebou , ja som akurát dnes dostala
Cca dva týždne. A celkom výrazne. Som naliata vodou, nervózna a extrémne ma bolia prsia. ..
@anonym_860d66 úplne to iste. Teraz cca od 35.roku Sú to horory. Hlavne to zavodnenie. 2 kg hore. Bolesti v podbrušku. Prsia ako bomby bolia ako šľak. 😡😡😡😡. Po kramoch úplne odvodnenie. A konečne pokoj.
@janakravitz aj ja mám po skončení menzesu hneď ovulaciu. Tento cyklus, po týždni PMS, bol extrémne bolestivý, prvý deň mi ani nič nezabralo (analgetika, medovkovy čaj, ulavove poohy, masáž reflexnych bodov), jediná moja záchrana bola, že som nebola v robote. Na druhý deň sa k tomu pridali migrenove bolesti hlavy s pocitom na zvracanie. Fakt výborné čosi

@janakravitz aj ja mám po skončení menzesu hneď ovulaciu. Tento cyklus, po týždni PMS, bol extrémne bolestivý, prvý deň mi ani nič nezabralo (analgetika, medovkovy čaj, ulavove poohy, masáž reflexnych bodov), jediná moja záchrana bola, že som nebola v robote. Na druhý deň sa k tomu pridali migrenove bolesti hlavy s pocitom na zvracanie. Fakt výborné čosi
@letfenixa čo ti pomáha na migrénu ? Ja som si zabudla doma tabletky od neurologicky
Týždeň až 10 dní cca. Najvýraznejšie čo mávam je naliate a bolavé prsia a pažravosť, chute na sladké a pár dní pred návaly tepla.

Aktuálne týždeň.