icon

Ako dlho pred menštruáciou máte príznaky PMS?

24. júl 2025

Ako dlho pred menštruáciou ich máte? Koľko dní?

letfenixa
24. júl 2025

Aktuálne týždeň.

anonym_05e315
24. júl 2025

@anonym_autor 10dni

zuwa78
24. júl 2025

@anonym_autor okolo 10 dní.....psychického utrpenia

lucia13022023
24. júl 2025

Odkedy som porodila pms vôbec nemám. Ale pred tým to bolo pár dní, cca 4 dní.

trema
24. júl 2025

nemam vobec

anonym_860d66
24. júl 2025

Cca dva týždne. A celkom výrazne. Som naliata vodou, nervózna a extrémne ma bolia prsia. ..

tulipanik12
24. júl 2025

@anonym_autor tak týždeň pred ma nárazovo pobolieva brucho

autor
24. júl 2025

A môže byť že mi je vkuse teplo je mi na zvracanie a točí sa mi hlava ?

anonym_ad80fe
24. júl 2025

To som prekvapená, ja mám tak Max 3 dni

zobaka
24. júl 2025

tak cca 4 -5 dni, ked mam viac serotoninu a dopaminu priznaky nemam, len pride

zuzzzka8
24. júl 2025

kedysi som PMS ani nemala. teraz mam 36 rokov, jedno dieta a prave dnes som premyslala, ze tyzden po menstruacii mam pokoj a potom furt daco - citim sa zavodnena, zaplynatena, bolia ma prsia, unavena som :D ale zrejme to suvisi aj s horsim zivotnym stylom posledny rok

simsalabim
24. júl 2025

Niekedy tyzden, niekedy vobec. Niekedy velmi silne, inokedy minimalne.

letfenixa
24. júl 2025
@anonym_autor

A môže byť že mi je vkuse teplo je mi na zvracanie a točí sa mi hlava ?

@anonym_autor áno, ja mám aj také. Dokonca aj bolesti hrdla. Jediné, čo nemám, je zvracanie.

autor
24. júl 2025

Porazilo by to ozaj už😀v mesiaci mám pokoj max jeden týždeň, pms, menštruácia, ovulácia 😡

letfenixa
24. júl 2025
@anonym_autor

Porazilo by to ozaj už😀v mesiaci mám pokoj max jeden týždeň, pms, menštruácia, ovulácia 😡

@anonym_autor ja ani to, cyklus mávam aj 21-dňový.

autor
24. júl 2025
@letfenixa

@anonym_autor ja ani to, cyklus mávam aj 21-dňový.

@letfenixa ja niekedy tak ľutujem že nie som chlap

doriiis
24. júl 2025

Chvalabohu nemám nič z tohto.

anonym_01aaed
24. júl 2025

@anonym_autor nikdy som to našťastie nepociťovala

mirola
25. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja to mám tiež takto, sama sebe vadím a leziem si na nervy

sense
25. júl 2025

3dni pred by som zjedla všetko čo nezje mňa a deň pred som ako furia

3petka
25. júl 2025

@anonym_autor tento mesiac týždeň pred. Ostatne tak 10 dni.

janakravitz
29. júl 2025

@anonym_autor 5 až 7 dní pred. Potom mám hneď ovuláciu a 23 dňový cyklus. Aši tak týždeň som o.k🙄

autor
29. júl 2025
@janakravitz

@anonym_autor 5 až 7 dní pred. Potom mám hneď ovuláciu a 23 dňový cyklus. Aši tak týždeň som o.k🙄

@janakravitz úplne tak isto som natom, fakt toto už není ani možné že z mesiaca týždeň v pohode , sucitim s tebou , ja som akurát dnes dostala

darinkal
29. júl 2025
@anonym_860d66

Cca dva týždne. A celkom výrazne. Som naliata vodou, nervózna a extrémne ma bolia prsia. ..

@anonym_860d66 úplne to iste. Teraz cca od 35.roku Sú to horory. Hlavne to zavodnenie. 2 kg hore. Bolesti v podbrušku. Prsia ako bomby bolia ako šľak. 😡😡😡😡. Po kramoch úplne odvodnenie. A konečne pokoj.

letfenixa
29. júl 2025
@janakravitz

@janakravitz aj ja mám po skončení menzesu hneď ovulaciu. Tento cyklus, po týždni PMS, bol extrémne bolestivý, prvý deň mi ani nič nezabralo (analgetika, medovkovy čaj, ulavove poohy, masáž reflexnych bodov), jediná moja záchrana bola, že som nebola v robote. Na druhý deň sa k tomu pridali migrenove bolesti hlavy s pocitom na zvracanie. Fakt výborné čosi

sticker
autor
29. júl 2025
@letfenixa

@janakravitz aj ja mám po skončení menzesu hneď ovulaciu. Tento cyklus, po týždni PMS, bol extrémne bolestivý, prvý deň mi ani nič nezabralo (analgetika, medovkovy čaj, ulavove poohy, masáž reflexnych bodov), jediná moja záchrana bola, že som nebola v robote. Na druhý deň sa k tomu pridali migrenove bolesti hlavy s pocitom na zvracanie. Fakt výborné čosi

@letfenixa čo ti pomáha na migrénu ? Ja som si zabudla doma tabletky od neurologicky

letfenixa
29. júl 2025
@anonym_autor

@letfenixa čo ti pomáha na migrénu ? Ja som si zabudla doma tabletky od neurologicky

@anonym_autor to nie je pravá migrena, a na túto menzesovu mi nepomáha nič.

pasomnica
29. júl 2025

Týždeň až 10 dní cca. Najvýraznejšie čo mávam je naliate a bolavé prsia a pažravosť, chute na sladké a pár dní pred návaly tepla.