icon

Ako dlho trvá krvácanie po spontánnom potrate?

ivien39
8. aug 2025

Zdravím. Chcela by som poradiť,popýtať sa. Bola som v 8tt tehotenstva.Včera mi lekár povedal,že embryo sa nevyvíja a nemá žiadnu akciu srdca. Dohodli sme sa,že počkáme kým začnem sama krvácať,keďže som nemala žiadne komplikácie , krvácanie ani kŕče,nerada by som išla na kyret. Lekár povedal že to nie je veľké, že by nemal byť problém s nejakým výrazným krvácaním. Chcela som sa opýtať,že asi kedy by malo začať to krvácanie, či to trvá dlhšie .Síce myslím si že to asi bude individuálne u každej ženy. Malo to byť naše prvé bábätko, čiže to dosť zle znášam. Bojím sa že pri kyrete by sa niečo pokazilo a už by som nemala možnosť byť mamou.

e1i
8. aug 2025

@ivien39 cca 10 dni vsehovsudy. Prvy den bol masaker,nevedela som odist z wc, dalsie 2 silnejsie krvacanie a potom ako menzes az nakoniec spinenie. Ale bolo to dokopy 10 dni,potom som mala sono kontrolu a vsetko bolo vycistene,kyret nebol treba. Mala som po ivf a cele sa to spustilo 4 dni po vysadeni liekov

saxana000
8. aug 2025

V nedelu som zacala krvacat vtedy prebehol aj samotny potrat.dalsi den este odchadzali velke kusy ale uz bez bolesti.potom uz ako.klasicky.menzes.v stredu mi robil sono ze vsetko v poriadku treba sa uz len docistit.dalsi tyzden v stredu som mala.dalsiu kontrolua a to uz som ani nespinila.takze cca 7 dni a potom trosku spinenia.ktore moze tevat kratsie alebo dlhsie.tyzden to bol viac menej rovnaky ako ty.

annnna18
8. aug 2025

U mna cca 7 dni.

anonym_23c2b6
8. aug 2025

Ja som sice musela ist na podanie misoprostolu a tam to moze byt 2-6 tyzdnov (ako sestonedelie tak mi povedali) ale posielam vela sil a velke objatie

petigab
9. aug 2025

@ivien39 ahoj , zažívam si presne toto iste teraz . V 11 týždni som bola na prehliadke a plod zodpovedal veľkosti 9+2tt. Bolo to teraz v utorok a v stredu som rovno isla do nemocnice na tabletky , 2 dávky ale mala som len silne krvácanie, potrat neprebehol . Dali mi na výber ešte 4-6 týždňov počkať alebo prísť v pondelok na kyretaž. Rozhodla som sa počkať , a ak za mesiac nič pojdem aj tak na čistenie . Minulý rok som mala MA v 9tom týždni a doma som cakala 4 týždne a potom tabletku a tá mi zabrala hneď , na 2 dávku som sa úplne vyčistila .Vtedy som krvacala asi 8dni kým to cele prestalo. Povedali mi babo je odumrete len týždeň a mám vysoké HCG že preto sa to možno nepodarilo a treba tomu dať čas a je tak nejaký proces toho takže ešte počkám , ale možno sa čisteniu nevyhnem :( držím palce a veľa síl , je to ťažké

keira111
9. aug 2025

@ivien39 10 dní

ivien39
autor
10. aug 2025
@petigab

@ivien39 ahoj , zažívam si presne toto iste teraz . V 11 týždni som bola na prehliadke a plod zodpovedal veľkosti 9+2tt. Bolo to teraz v utorok a v stredu som rovno isla do nemocnice na tabletky , 2 dávky ale mala som len silne krvácanie, potrat neprebehol . Dali mi na výber ešte 4-6 týždňov počkať alebo prísť v pondelok na kyretaž. Rozhodla som sa počkať , a ak za mesiac nič pojdem aj tak na čistenie . Minulý rok som mala MA v 9tom týždni a doma som cakala 4 týždne a potom tabletku a tá mi zabrala hneď , na 2 dávku som sa úplne vyčistila .Vtedy som krvacala asi 8dni kým to cele prestalo. Povedali mi babo je odumrete len týždeň a mám vysoké HCG že preto sa to možno nepodarilo a treba tomu dať čas a je tak nejaký proces toho takže ešte počkám , ale možno sa čisteniu nevyhnem :( držím palce a veľa síl , je to ťažké

@petigab ďakujem pekne za odpoveď

ivien39
autor
10. aug 2025
@anonym_23c2b6

Ja som sice musela ist na podanie misoprostolu a tam to moze byt 2-6 tyzdnov (ako sestonedelie tak mi povedali) ale posielam vela sil a velke objatie

@anonym_23c2b6 ďakujem pekne

ivien39
autor
15. aug 2025
@saxana000

V nedelu som zacala krvacat vtedy prebehol aj samotny potrat.dalsi den este odchadzali velke kusy ale uz bez bolesti.potom uz ako.klasicky.menzes.v stredu mi robil sono ze vsetko v poriadku treba sa uz len docistit.dalsi tyzden v stredu som mala.dalsiu kontrolua a to uz som ani nespinila.takze cca 7 dni a potom trosku spinenia.ktore moze tevat kratsie alebo dlhsie.tyzden to bol viac menej rovnaky ako ty.

@saxana000 ja som mala už v utorok a v stredu špinenie, včera to bol masaker,4 hodiny som presedela len na wc, priam sa to zo mňa lialo a vychádzali zo mňa nenormálne veľké kusy zrazenín ako kuracia pečienka,potom sa to ustálilo a večer ešte jedna taká veľká zrazenina.Dnes už je len slabé krvácanie hlavne keď idem na wc cikať.Moze sa mi to ešte spustiť?Vôbec neviem či už prebehol potrat ale nezdá sa mi to ,že už dnes poriadne ani nekrvácam.Na sono mám ísť až 25.8. keďže môj lekár má dovolenku. Bojím sa toho kyretu, že by som už viac nemohla mať dieťa.