Ako dlho vám meškala menštruácia?
ako najdlhšie Vám meškala menštruácie ? ( okrem tehotenstva )
najdlhsie asi len par dni no spoluziacke zo strednej aj zo dva mesiace. musela chodit na tie vyvolavacky.
Raz mi neprisla v ten mesiac a prisla az na dalsi.. takze asi 60 dni. Neriesila som to, odvtedy chodi pravidelne.
ďakujem...už stresujem..menila som telefón a zabudla som poznačiť kedy som mala poslednýkrát....a neviem si vôbec spomenúť..zvyčajne mám na deň presne...
Mesiace. Mam PCOS. Ani som to neznacila do kalendara, naco.
Ale ak ty mas menzes pravidelne a teraz ti meska, zbytocne sa porovnavas s inymi zenami
Aj mne niekedy akoby jedna vynecha a pride az ta dalsia. Takze cyklus dlhy 56 dni, meskanie 28 dni.
Ved si sprav test! Kup tie lacne, co tri-styri dni sa otestuj, az pokial nepride ms alebo druha ciarka 🙂
Ci mas odvahu alebo nie, aj tak sa nic nezmeni. Bud si alebo nie si. A aj 1% znamena, ze niektora bola tehotna (1 zo 100). Lepsie vediet ako nevediet, a ak by bolo treba situaciu nejak 'riesit', lepsie cim skor.
Mne 3 mesiace, podmienené stresom v praci. Cudovala som sa aj bola rada, s mojou bolestivosť ms by to bolo ešte horšie. Tehotenstvo nehrozilo, bola som rok sama.
Keď som chcela termin k dr urobiť, di týždňa som dostala.

Momentálne rok, ale mám na to vek, že už ani nemusí mrcha prísť.