icon

Ako liečiť bolestivé močenie?

30. sep 2025

je možné vyliečiť bolestivé močenie aj bez lekára? je nutné antb?
čo by pomohlo ?

zuza.m
30. sep 2025

Ake je bolestive mocenie? Palenie alebo rezanie pri cikani?nutkaanie a pritom vyjde iba kvapka? Trapila som sa asi 2 dni.postupne prisla bolest do krizov.na pohotovost som dosla v hodine 12tej.zapal postupoval uz do ladviny.to ze moze zlihat pisat asi nemusim.pokial nezaberaju dostupne veci z lekarne treba vyhladat odbornika a nasadit aj atb.

zuza.m
30. sep 2025

@anonym_autor este doplnim vela tekutin,urologicky caj,urinal,brusnice ...

anonym_5b8740
1. okt 2025

@anonym_autor ak je ti zápal, tak neriskuj. Môže to prejsť do zápalu obličiek a mňa to takmer stalo život, lebo som z toho mala sepsu.

anonym_0bd93e
1. okt 2025

@anonym_autor Máš zápal a s tým treba k urológovi. On už vie či treba antibiotiká a väčšinou treba. Lieči sa to dlho a nezabúdaj aj sa často už potom opakujú .Urologický čaj, výťažky s brusnice hneď treba nasadiť a aj to pretrváva hneď na urológiu.

anonym_0bd93e
1. okt 2025
@anonym_5b8740

@anonym_autor ak je ti zápal, tak neriskuj. Môže to prejsť do zápalu obličiek a mňa to takmer stalo život, lebo som z toho mala sepsu.

@anonym_5b8740 Manžel mal zápal obličiek a prostaty a veľmi veľké problémy, dlho sa to liečilo.Vysoke crp aj pp antibiotikách .Už pár mesiacov prešlo a ma urológiu chodí stále.

anonym_e47221
1. okt 2025

@anonym_autor stačí ísť k obvodnej treba ATB

autor
1. okt 2025

ďakujem všetkým za odpovede

anonym_5b8740
1. okt 2025
@anonym_0bd93e

@anonym_5b8740 Manžel mal zápal obličiek a prostaty a veľmi veľké problémy, dlho sa to liečilo.Vysoke crp aj pp antibiotikách .Už pár mesiacov prešlo a ma urológiu chodí stále.

@anonym_0bd93e ja napodiv na všetky hrozné prognózy vrátane smrti (oživovali ma a 2 dni som žila viac menej vďaka adrenalínu v žile), do 3 týždňov som bola úplne fit z ťažkého poškodenia (podľa výsledkov), tomu nik nechcel veriť, robili mi 3x kontrolné odbery, keď urologička na sone povedala, že mám 100% zdravé obličky, tak ma poslali ešte aj na ct, či ozaj 😅🙈. Lenže viem, že nie každé telo je tak odolné ako moje.