Ako liečiť výtok z kúpaliska?
Ahojte, poraďte niečo čo sa dá kúpiť v lekárni na výtok - mám už viac ako mesiac po tom čo som bola na kupalisku.
(Viem mala by som ísť ku gyn. ale nemám kde nechať dieťa)
Nemám žiadne bolesti ani svrbenie, len zapáchajúci výtok
canesten alebo k lekarovi na vytery a kultivaciu... a potom liecba podla toho... bohuzial tu nic zazracne neexistuje :(
@bambulienka25 viem ale mala som dôležitejšie vyšetrenia a manžel si stále bral dovolenku, tento mesiac mám zas neurológiu a hematologiu a viac mu už nedajú
ved ale k lekarom sa objednava, stale.. tak sa objednaj na cas, aj na dve miesta v jeden den. A manzel si moze zobrat aj pcko a nie dovolenku. Pripadne, ja som vzdy chodila sama aj s dcerou. Pockala ma v kociku a nikdy nebol problem.
zavolal by som gynekologovi, aky mam problem a dohodla si termin, alebo ti predpise nieco aj cez telefon...
Zapachajuci vytok bude skor ta bakterialna infekcia, ako kvasinky. Volila by som preto, ako som uz pisala vyssie, ten Betadine cipky. Ucinny na bakterie, kvasinky a vselijake dalsie potvory. Volnepredajny. Ale suhlasim, gynekologa vies navstivit aj s dietatom.
@simsalabim ešte v tehotenstve som bola na kontrole a bola tam mamička s dieťaťom v kočíku a primár ju skričal, že tam nemá čo chodiť s deckom.. skúsim ten betadine, dúfam že budú mať v lekárni
Velmi zvlastne. Ja som bola raz s dcerou v kociku a sestricka ma hned zobrala dnu aj s kocikom a zabavala mi dceru, kym ma doktorka vysetrila. Asi je to o ludoch. A liek ti v lekarni objednaju, aj kebyze ho nemali.
@simsalabim už som kúpila uvidím či bude lepšie keď nie tak aj ja ju budem musieť zobrať zo sebou, áno je to o prístupe sú aj dobrý aj namyslený a arogantný lekári
Zaved si ten cipok az vecer v posteli a daj si menstruacnu vlozku. Relativne rychlo sa rozpusti a velmi farbi. Ale zabera super.

Betadine cipky.