Ako liečiť zapareniny v intímnej oblasti?
Baby, prosim poradte, som zufala. Asi dva mesiace sa mi robia zapareniny v blizkosti perinea a konecnika...uz som vyskusala vsetko volnopredajne, bola som u lekara, dal mi aj atb, antimykoticke lieky, proti kvasinkam a nic nepomohlo, strasne sa to rozsiruje, aj mi brali stery a vraj sa tam nic nenaslo...mam velmi velke bolesti, koza mi neustale mokva, a to si davam aj puder a maste ktore by mali kozu vysusovat...lekar ma musel vypisat na pn lebo uz nemozem chodit ani do prace, take bolesti a zapaly v tej oblasti mam, povedal ze zrejme budem musiet ist do nemocnice lebo si uz mevie ani on rady...nikdy som zapareniny nemala, sprchujem sa pravidelme, nohavicky len bavlnene a oblecenie nosim vzdusne...
Mne na take zapareniny- okolo konecnika aj pod prsiami pomaha len klasicka rybia mast.Natriet na noc zalozit gazou alebo jemnou papierovou vreckovkou.
@vler presne toto robi, dokonca uz aj pocas dna si dam iba dlhu suknu bez pradla...sudocrem mi vobec nepomohol...
@esterr_ka bola som u lekara a mala som aj lieky na plesen aj mi testy robili ale nic nenasli a ani mi to nepomohlo
@esterr_ka ano je...uz si vazne neviem dat rady...mam v tej oblasti vsetko cervene, rany, velmi to boli a stipe...myslala som si ze atb alebo lieky na kvasinky pomozu ale nic...uz treti mesiac to mam a stale je to horsie
Urob si čaj z replika, namoc gázu alebo očným šampónom v priebehu dňa si z ľahká poprikladaj, aby si to omocila repikom, repík vysušuje rany.
Repika malo byt, mobil dohodil písmenko 🫣. Kúpiš v lekárni repík lekársky, ale aj vonku teraz kvitne aj nám v záhrade.
Malému veľmi dobre zaberal aj nechtíkovy krém od Weledy z DM Alebo skús ešte Canesten krém
@egonsk sudokrem som si davala vyse 2 tyzdnov a stale mi to mokvalo...vobec tomu nechapem preco sa to nechce zasusit
nuz mrzi ma to, ale asi babskymi radami z MK ti viac ako doktor teda nepomozeme. Drzim palce, nech sa z toho cim skor dostanes...

sudocrem (na noc len), alebo par minutove namacanie v slanej vode (morska sol) 2x denne by ti nepomohlo?