Ako mať slabšiu menštruáciu?
ahojte baby, mam velmi silnu menstruaciu a uz sa to neda vydrzat.. nemate prosim vas nejake rady ktore vam pomohli aby ste ju mali slabsiu? dakujem pekne.
GYNEX
@nikoll970 najprv zistit pricinu, na zmiernenie pomaha caj kapsicka pastierska, stavikrv vtaci,rebricek. z tabletiek ascorutin 3x2, na predpis dicynone davka podla intenzity krvacania
Môžeš sa poradiť s gyn, dnes už je aj taká antikoncepcia, z ktorej vôbec nemusíš mať menzes. Alebo mne pomahal ascorutin, ten som brala len počas menzesu.
@nikoll970 čo na to gynekológ? Viem, že veľa ženám zmiernilo silnú menštruáciu zavedenie Mireny. Ja mám už tretiu, ale nedokážem posúdiť, lebo ja nemám menzes vôbec a pred tým som nemávala silnú
tak pokiaľ je to už také že sa ti to nedá vydržať tak jedine s doktorom to riešiť 🙂 lebo to ťažko ti takto radiť, že čo by ti mohlo pomôcť pokiaľ každej funguje niečo iné 🙂
@nikoll970 ahoj 🙂 tak s týmto ti viem poradiť a pomôcť, ak budeš mat záujem 🙂 mne na to pomohli bylinkove vložky 🙏 ja som mávala tak silnú menštruáciu, že zo mňa 5 dní padali hrudy krvi, nepomohol mi lekár, žiadne lieky až prírodné produkty ktoré som našťastie objavila... 🙏 MS sa mi skrátila, a krvacam úplne minimálne a dokážem normálne po x rokoch fungovať 🙂 kľudne mi napíš správu 🙂

@nikoll970 ahoj, skus mysi chvost. Mne dosť pomohla tato bylinka aj na silnu a aj na bolestivu MS 🙂