Ako metformin pomáha pri PCOS?
Ahojte, pomohol niekomu metformin pri PCOS? Vie ho predpísať aj gynekológ? Ďakujem 😊
@leila_b mne ho predpísali v car, beriem ho cca dva týždne, beriem utrogestan na ms, bez neho ju nemám, a s utrogestanom mávam väčšinou slabú ms, takmer žiadne menštruačné bolesti… teraz ako beriem metformin tak mám ms silnú.. neviem či k tomu dopomohol ale myslím si že áno.. v car mi predpísali metformin a letrozol ktorý teraz užívam pár dni
@leila_b mne ho predpísali v car, beriem ho cca dva týždne, beriem utrogestan na ms, bez neho ju nemám, a s utrogestanom mávam väčšinou slabú ms, takmer žiadne menštruačné bolesti… teraz ako beriem metformin tak mám ms silnú.. neviem či k tomu dopomohol ale myslím si že áno.. v car mi predpísali metformin a letrozol ktorý teraz užívam pár dni
Ak by mal niekto na predaj metformin, rada odkupim. Dakujem ❤️
Ak by mal niekto na predaj metformin, rada odkupim. Dakujem ❤️
@klara2023 predaj liekov na predpis je zakázaný
@matusa_153 ahoj v ktorom car presne vam ho predpisali prosim? mne ho zatial nikde nechceli konkretne v gyn fiv
Predpísal mi ho môj gynekológ, musím povedať že na menzes mi to viacmenej pomohlo, mám taký cca 35 dňový cyklus ale aspoň mám. Inokedy som nedávala aj rok. Cítim sa lepšie, keď sú hormóny v rovnováhe, ale s váhou mi to nepomohlo vobec. Jedine asi zmiernilo PCOS a mala som aj miernu inzulinovu.

@leila_b metformin je antidiabetikum. Ešte som nepočula že by sa predpisoval pri PCOS. 🤔