icon

Ako metformin pomáha pri PCOS?

leila_b
27. máj 2025

Ahojte, pomohol niekomu metformin pri PCOS? Vie ho predpísať aj gynekológ? Ďakujem 😊

brona235
27. máj 2025

@leila_b metformin je antidiabetikum. Ešte som nepočula že by sa predpisoval pri PCOS. 🤔

zuzka1.
27. máj 2025

@leila_b mne ano, par rokov som ok

zuzka1.
27. máj 2025
@brona235

@leila_b metformin je antidiabetikum. Ešte som nepočula že by sa predpisoval pri PCOS. 🤔

@brona235 je to liecba pri PCOS

tamvtme
27. máj 2025
@brona235

@brona235 pri PCOS je casta inzulinova rezistencia, u mna tento liek tiez skusali, kedze mam PCO a chcela som ale nemohla koli tomu otehotniet.....

matusa_153
27. máj 2025

@leila_b mne ho predpísali v car, beriem ho cca dva týždne, beriem utrogestan na ms, bez neho ju nemám, a s utrogestanom mávam väčšinou slabú ms, takmer žiadne menštruačné bolesti… teraz ako beriem metformin tak mám ms silnú.. neviem či k tomu dopomohol ale myslím si že áno.. v car mi predpísali metformin a letrozol ktorý teraz užívam pár dni

klara2023
15. júl 2025
@matusa_153

@leila_b mne ho predpísali v car, beriem ho cca dva týždne, beriem utrogestan na ms, bez neho ju nemám, a s utrogestanom mávam väčšinou slabú ms, takmer žiadne menštruačné bolesti… teraz ako beriem metformin tak mám ms silnú.. neviem či k tomu dopomohol ale myslím si že áno.. v car mi predpísali metformin a letrozol ktorý teraz užívam pár dni

Ak by mal niekto na predaj metformin, rada odkupim. Dakujem ❤️

matusa_153
15. júl 2025
@klara2023

Ak by mal niekto na predaj metformin, rada odkupim. Dakujem ❤️

@klara2023 predaj liekov na predpis je zakázaný

mila777
26. sep 2025
@matusa_153

@matusa_153 ahoj v ktorom car presne vam ho predpisali prosim? mne ho zatial nikde nechceli konkretne v gyn fiv

mila777
26. sep 2025
@zuzka1.

@leila_b mne ano, par rokov som ok

@zuzka1. ahoj v ktorej presne ambulancii ti ho prosim predpisali ?