Ako oddialiť menštruáciu?
dobrý deň dnes som začala mať taký červený výtok a o dva dni by mi mal začať cyklus lenže o 5 dni sa ideme kúpať a tampón nechcem použiť. pomaha ak budem pit citrón až do vtedy kedy sa pôjdeme kúpať alebo nemáte nejaké rady ako by som ju mohla posunúť ? dakujem 😊
@smsisbusjsbsusj ahoj, takuto radu nemam.. ked potrebujem tak 3 dni pred ms pouzijem norethisteron co mam od gynekologa a je to vybavene.. skoda, ze si to neriesila este minuly tyzden.. ale tak sestra viem, ze ked viac votaminu c alebo vodu s citronom pije tak jej to stiahne aby nemala take silne, ale ci to uplne oddiali to neviem
Veď ti už začína do 5 dní môžeš mať po. Citrón ti môže oslabiť krvácanie to je tak všetko.
Veď ti už začína do 5 dní môžeš mať po. Citrón ti môže oslabiť krvácanie to je tak všetko.
@januska12323 ale jej ma zacat o 2 dni.. cize vtedy bude mat menzes treti den
@januska12323 ale chapem ako si to myslela.. no spinenie neznamena hned menzes
@smsisbusjsbsusj citrón na takú dlhú dobu nezaberie ani keby si zjedla kilo denne, tak buď tampón, alebo pôjdeš, ale nebudeš sa kúpať.
@januska12323 ale chapem ako si to myslela.. no spinenie neznamena hned menzes
@sweet20 bohužiaľ, leto a ženy nejde veľmi dokopy 😁
@januska12323 ak sa chce, tak sa da, tyzden pred ms sa s tym da poradit ale nie takto narychlo.. ja som to nikdy neriesila
@smsisbusjsbsusj nijako.
@smsisbusjsbsusj ja som tento rok na druhej dovci, a prave mi skoncili. Minuly rok v kalabrii som tiez s tamponom pobehovala. Dcera to ma detto, vzdy cez dovcu.
@januska12323 v dnešnej dobe to ide dokopy úplne bez problémov, len an to treba myslieť trošku skôr. Nikdy som nemala s tým problémy
@smsisbusjsbsusj ja som tento rok na druhej dovci, a prave mi skoncili. Minuly rok v kalabrii som tiez s tamponom pobehovala. Dcera to ma detto, vzdy cez dovcu.
@jamidea ja toez minuly rok ma oboch dovolenkach tampon. Na jednej som dostala o 1,5 thzdna skor. Tento rok na prvej som tiez mala menzes neposuvala som lebo by mi vyslo na druhu. S tamponom sa da dovolenka zvladnut v pohode a to mam 47 a ms mi trva stale 6dni a krvacam ako v 20 tke
Popros svojho gynekológa o tabletky na posun ms . Ak to dnes stíhaš aj vybrať daj si hneď 2 a večer 1 potom už normálne ráno 1 večer 1 mne to pomáha a stopne keď už špinim
Popros svojho gynekológa o tabletky na posun ms . Ak to dnes stíhaš aj vybrať daj si hneď 2 a večer 1 potom už normálne ráno 1 večer 1 mne to pomáha a stopne keď už špinim
@mariska1989 tabletky na posun mi ucinkovalu tak, ze som dostala o 2 dni neskor ako normalne, asi tak
@mariska1989 tabletky na posun mi ucinkovalu tak, ze som dostala o 2 dni neskor ako normalne, asi tak
@jamidea tak ak už si špinila a zobrala di a jedine co ti urobilo ze posunulo o 2 dni tak nie zas každému to zabere alebo tiez záleží kolko dni baby špinia kým príde ms . Napr ja aj 4/5 dni takže možno preto to u mna zabralo
@jamidea tak ak už si špinila a zobrala di a jedine co ti urobilo ze posunulo o 2 dni tak nie zas každému to zabere alebo tiez záleží kolko dni baby špinia kým príde ms . Napr ja aj 4/5 dni takže možno preto to u mna zabralo
@mariska1989 ake spinenie, co rozpravas, kramy zacnu a su a skoncia.
@jamidea Nie u každého je to také jasné s tými hranicami. Niekedy to má aj priebeh v štýle úvod, jadro, záver. 😉
@jamidea omg . Akože co si myslíš že dôjdu hneď či čo . Keď nevieš tak aspoň zbytočne nekomentuj

To s vitamínom C alebo citrónom alebo ascorutinom funguje nielen u každého inak, ale aj u tej istej ženy nie je reakcia vždy úplne rovnaká. Mne to napríklad zmierni krvácanie a skráti trvanie, ale neposunie začiatok.
Keď nechceš tampóny, nerozmýšľala si nad menštruačnými plavkami?