Ako oddialiť menštruáciu počas dovolenky?
Ahojte ideme konečne po 2.5roku na dovolenku a príde mi.menzes akurát na dovolenku existuje niečo čím ju oddialiť ? Dakujem
@pribinak a myslíte že keď prídem za ním s týmto mi ich aj dá? Alebo býva problém s tým
nebyva problem a staci zavolat nech ti vystavi eRecept
Je to normálna vec, ktorú ženy bežne počas leta riešia, aj pred operáciami, či sluzibkami, nechápem aky by s tym mal byt problém
Ak by s tým bol problém, tak pre mna by to bol signál na zmenu lekára zo stredoveku
Takto sa ten liek vola
Ďakujem Vám pekne pôjdem tam dnes osobne tak som.zvedava
Nikdy predtým som nič také neriesila.. ale prvý krát vyjde menzes počas dovolenky pri mori..
Som na dovolenke a vcera som si nasadila Norethisteron, nebudem riskovat, kedze cyklus si v mojom veku robi co chce a mala som pocit, ze mi zasa pride ovela skor. Urcite si daj, vacsina zien ho zvlada v pohode
Úplne v pohode predpíše ani netreba ísť stačí zavolať nič iné
Ďakujem pekne mam lieky na 10 dní.. menzes mi ma.prist cca 29.7. Alebo 30.7. Povedal.ze mam začať brat už 25.7. .. povedal ze budem viac nervózna a opuchnuté nohy.. prosím vás viete mi povedať sú tie tabletky bezpečné? Nemôže sa stať nič nikdy predtým som nič také nemala.. a ešte mne chodia menzes presne na 28 deň. Potom keď prestanem užívať vráti sa to do normálu alebo to buše úplne rozhádzané ?
Ja mavam nafuknute brucho a bolestivejsi menzes po tom. Predsa je to chemia..dostanem vzdy na 3ti den po vysadeni. Inak som nikdy s tym nemala problem...uz som brala viackrat tieto tbl.
No za moju domu čo mám ms som si takto pomohla 3 x a v pohode . Dokonca teraz to užívala aj moja 13 ročná dcéra nakoľko mala dôležitú súťaž tak aby sa netrápila a ms jej došla do 2 dní . Ja dostávam lieky čo je myslím na 20 dní
Ja ich beriem casto a nikdy nie som opuchnuta, je to progesteron a nie je nebezpecny, estrigen v antike je horsi
Ďakujem.Vam 🙏 mam začať brat už 25.7. A menzes bud príde 29. Alebo 30. 2x 1tbl. Rano a vecer Ale ze pokiaľ budem ruOvozo splniť mam si dat aj poobede a mam az, do 3.8. Brat a poslednú večer..tak som zvedava
Prosím Vás troaku blbá otázka myslíte zr môžem mať aj styk popri tom ako ich budem mat alebo aj to mam vynechať 😃
Samozrejme že môžeš mať styk , a ber ako dr povedal ak zacnesy včas není dôvod brať 3 za deň stačí 2 a to tak ako povedal jednu ráno a jednu večer. Tabletky zaberajú dobre ja som si raz dala a to som si už našla špinenie takže zabrala bombovom a mňa to zachránilo aby ms nedoša.
Ty hlavne kľud už nestresuj . Môžeš mať styk , môžeš sa kúpať , môžeš tancovať , cvičiť , jesť - proste všetko ako keby ms nebola

Ano, lieky od gyn