Ako oddialiť menštruáciu počas dovolenky?
Zdravím, máte niečo zaručene na vyhnutie sa menzesu počas dovolenky? Asi by som ju chcela dostať skôr ... Máte niečo zaručene na privolanie, resp. vie mi s týmto pomôcť Dr? Kamoška mi vravela, že dostala od dr lieky na oddialenie, no nefungovalo to 🤣 .. ďakujem za tipy..
Kamoska ich asi neuzivala ako mala... Ja vzdy ked potrebujem oddialit, davam lieky, jedine tie zaberu.. aj teraz uzivam. Ideme sice na dovcu v juli, ale posuvam si kramy uz teraz, aby som potom mala pokoj.. za mna to zatial funguje 😊
Krámy neprivolas píšťalkou.... Dajú sa oddialiť liekmi. Aj to treba riešiť včas.
Asi ich kamoska nespravne uzila. Treba ich zacat uzivat 3 dni pred ocakavanym menzesom.
jedine liekmi. No ja by som to neriešila
Liek norethisteron
Neviem prečo ženy toto robia, áno dovolenka je pekná bez toho, ale s tým už nebude pekná? Radšej si rozhádzať cyklus liekmi kvôli 2 týždňom v roku na dovolenke?
@marcellka32 vies co, ano.. radsej si rozhadzem cyklus, ktory aj tak nemam pravidelny, Je mi to takto lepsie, ako byt v krcoch a s vlozkou na dovolenke, pretoze tampony si nedavam zo zdravotneho hladiska a ano dovolenka by s kramami pekna nebola v mojom pripade. 🙂..
Dovolenku máme až v auguste ... Myslíte ,že by bolo lepšie posunúť už julovu mrchu? ... Radšej by som si ju odbila skôr, než posúvať ... No podľa vašich skúseností pozerám, že skôr asi len oddialiť..
My mame dovolenku v Juli a ja posuvam uz teraz. 🙂
Ano, posuñ si julovu. Norethisteron ti predpise gynekolog, zacnes ho brat cca 3 dni pred ocakavanou ms a vysadis cca 3-4 dni predtym, nez chces ms dostat
@ivanakal veď každého vec, ja nabalim tampóny a idem...nemienim si rozhádzať cyklus kvôli dovolenke

Pripnem sa...