icon

Ako oddialiť menštruáciu počas dovolenky?

4. jún 2024

Zdravím, máte niečo zaručene na vyhnutie sa menzesu počas dovolenky? Asi by som ju chcela dostať skôr ... Máte niečo zaručene na privolanie, resp. vie mi s týmto pomôcť Dr? Kamoška mi vravela, že dostala od dr lieky na oddialenie, no nefungovalo to 🤣 .. ďakujem za tipy..

monikaaa7
4. jún 2024

Pripnem sa...

ivanakal
4. jún 2024

Kamoska ich asi neuzivala ako mala... Ja vzdy ked potrebujem oddialit, davam lieky, jedine tie zaberu.. aj teraz uzivam. Ideme sice na dovcu v juli, ale posuvam si kramy uz teraz, aby som potom mala pokoj.. za mna to zatial funguje 😊

ukulela
4. jún 2024

Krámy neprivolas píšťalkou.... Dajú sa oddialiť liekmi. Aj to treba riešiť včas.

marca12
4. jún 2024

Asi ich kamoska nespravne uzila. Treba ich zacat uzivat 3 dni pred ocakavanym menzesom.

sisska96
4. jún 2024

jedine liekmi. No ja by som to neriešila

domiklik
4. jún 2024

Liek norethisteron

marcellka32
5. jún 2024

Neviem prečo ženy toto robia, áno dovolenka je pekná bez toho, ale s tým už nebude pekná? Radšej si rozhádzať cyklus liekmi kvôli 2 týždňom v roku na dovolenke?

ivanakal
5. jún 2024

@marcellka32 vies co, ano.. radsej si rozhadzem cyklus, ktory aj tak nemam pravidelny, Je mi to takto lepsie, ako byt v krcoch a s vlozkou na dovolenke, pretoze tampony si nedavam zo zdravotneho hladiska a ano dovolenka by s kramami pekna nebola v mojom pripade. 🙂..

autor
5. jún 2024

Dovolenku máme až v auguste ... Myslíte ,že by bolo lepšie posunúť už julovu mrchu? ... Radšej by som si ju odbila skôr, než posúvať ... No podľa vašich skúseností pozerám, že skôr asi len oddialiť..

ivanakal
5. jún 2024

My mame dovolenku v Juli a ja posuvam uz teraz. 🙂

tenerifka
5. jún 2024

Ano, posuñ si julovu. Norethisteron ti predpise gynekolog, zacnes ho brat cca 3 dni pred ocakavanou ms a vysadis cca 3-4 dni predtym, nez chces ms dostat

marcellka32
5. jún 2024

@ivanakal veď každého vec, ja nabalim tampóny a idem...nemienim si rozhádzať cyklus kvôli dovolenke