icon

Ako odstrániť vyrážky na zadku?

15. júl 2025

Baby prosím vás už som zúfalá. Nemáte nejaký figel? Stále sa mi robia vyrazky na zadku, nebolia, nesvrbia len je to proste nepekne..
Stravujem sa viacmenej zdravo, žijem zdravo, pijem veľa, skúsila som už toľko kozmetiky a nic. U kožnej som bola, ta mi dala mast, pomohla na chvíľu.. že je to proste cez leto normálne, teplo, upnute oblečenie. ja sa snažím aj vetrať tu rit😂 len ani to nepomaha ..
najčastejšie nosím legíny, alebo rifle. Skratka upnute veci. Teraz cez leto sa snažím nosiť dosť šaty, aby to nebola na látka “tele” .. ale tiež bez zmeny. Nemáte niekto podobný problém?

ivka224
15. júl 2025

@anonym_autor skús peeling, nejaký na jemnu pokožku a po sprche nakrémovať. Klasickou niveou napr 😊

lenuska9999
15. júl 2025

@anonym_autor skus zmeniť nohavičky a nosiť lej ozaj kvalitné bavlnené. A nenosiť tanga,

isis234
15. júl 2025

Na to je ideálne more.. skús kúpel s morskou solou . Nosiť len bavlnu- čo saje pot v lete

anonym_12c055
16. júl 2025

@anonym_autor nemám tento problēm odkedy nosím celoročne len sukne a šaty a ani doma nič obtiahnuté.

ciernysokol
16. júl 2025

@anonym_autor su to vyrazky zapalene, cervene? Alebo len taka krupica, husacia koza? Asi ten druhy pripad, robi sa ti podobne aj na stehnach a vonkajsich stranach ramien?

taxanka
16. júl 2025

odporúčam glycolic acid od ordinary, na zadok som ho síce neskúšala ale všade inde po tele vždy fungoval😅 Je to exfoliačný toner takže nie každý deň ale možno každý druhý, tretí deň. Možno aj sprchový gél s kyselinou salicylovou tá má tiež exfoliačné a protizápalové účinky.

labky613
19. júl 2025

@anonym_autor kúp si Seni čistiacu penu (robí zázraky s vyrážkami na zadku do dňa😄)