Ako povedať partnerovi o Gardnerelle a mykoplazme?
Takze takto pred rokom som spoznala jedneho chlapa do ktoreho som sa zamilovala spali sme spolu a ja uz predtym som mala pravdepodobne mycoplasmu ale som o nej nevedela .. Ja mam 27 on 43 rokov . Potom sme sa nevideli 5 mesiacov kedze on je zo zahranicia ..Ako sme opat spolu spali opat som mala vytoky ked som prisla domov … Preliecila som to u junu opat a teraz mi opat bol brany ster aj na mycoplasmu .. Velmi som do neho zamilovana aj ked viem ze to nie je spravne pretoze on je toxicky manipulator .. Ja neviem co mame medzi sebou vzdy to bolo len o sexe . No teraz ho opustila zena s ktorou ma dve dospele deti . Stale vravel o nej aka je dokonala … A pritom ju podvadzal . Posledny den v zahranici som ho cakala 4 hodiny aby prisiel do apartmanu vysla som von pred panelak ze ho pockam a ze si idem kupit novu sim kartu pretoze mi do telefonu isla voda. A jeden chalan mi pomohol ze si mozem zavolat z jeho cisla kde je. V tom momente prisiel on zacal ma ponizovat nadavat do ku*** ja som plakala na ulici prosila sa mu nahanala ho a nakoniec ma dobil .. Teraz mi pise a je mu to luto ale aj tak hovori ze ja som si za to mohla .. Co ja som nespravila nic zle (mimochodom ten chlap je kukláč a vyvysuje sa co je policajt ) Ale teraz k veci ked snim budem nahodou opat ze budem taka sprosta tak opat to dostanem a nemozem mu povedat aby sa liecil aj on co mam lebo by ma zabil pravdepodobne .. A nadaval mi a ponizoval .. Bojim sa ale zalezi mi na nom .. Co by ste robili? Ja viem ze je to toxic .. A ked som aj na Slovensku malo si piseme raz za tyzden jedna sprava ale uz ma zacal aj ukazovat svojej rodine tak ja nebiem co si mam o tom mysliet ale pritom ked sme sami stale ma ponizuje a ma ma za k*rvu :(
Nemala si ty ťažké detstvo? Lebo absolútne si sama seba nevážis. Toto mi príde ako jediné vysvetlenie a ospravedlnenie. Ak bol tvoj otec podobný, tak chápem, že ťa to ťahá k takým typom. Každopádne trochu na sebe zapracuj, prečítaj nejaké knihy o seba láske, lebo odpadneš veľmi ale veľmi zle s takýmto prístupom k zivotu
Veľmi neverím, že máš 27. Tvoje správanie je tak na 16. Vstup si do svedomia, nechaj ho jeho žene, on už ženu totiž má. A zajdi k lekárovi, nech rieši mycoplazmu. Zmeň si číslo a užívaj si život bez takého idiota.
Uz len to , ze sa za teba a tvoj vek hanbi pred rodinou je cerveny signal. Neberie vas vztah vazne, ma ta na sex a len ked to vyhovuje jemu. Kedze ma kadejake choroby, ktovie, s kolkymi este spi. Nepozeraj sa na slova, pozeraj na skutky. Chlapi vedia toho narozpravat, ale pravda to nemusi byt vobec. Podvadzal s tebou svoju zenu. Ak by ste sa dali dokopy, bude podvadzat aj teba, a zase ti donesie nejaku chrontu, bohvie od koho. A moze doniest aj nieco horsie - chces dostat aj aids?
Zbil ta a nadaval ti. Spravi to znovu.
Co na nom vlastne vidis? On je rad, ze ma mladu zabu, ty si ale najdi niekoho v tvojom veku a hlavne normalneho. Mas 27, zivot ti zacina. Nezahadzuj sa s takym debilom.
To ani spolu nezijete a nemate skutocne problemy. Takyto chlap ti nepomoze s varenim a upratovanim, este ta sfunga, ze je niekde cmuha alebo ze je polievka studena.
Nerob zo seba handru, chlapov je vsade kopa.
eh čistá manipulácia aby si ta poistil a mohol ťa časom dávať ešte viac dole, typické správanie sociopata inak , utekať kade lahšie ak sa máš len trochu rada
@arwen321 kde by jej pomáhal on ma zaroven dalších desať ktorým takto otravuje život

Po pár riadkoch som uznala, ze škoda písať. Po autorkunych komentároch- komu niet rady, tomu niet pomoci! Tu fakt nnie je o čom.
Ale jednu radu ti dám.
Nájdi si na skvkamoša s výhodami, kludnecaj dvoch. Vyjde ta to lacnejšie vo všetkých smeroch. Alebo profil dzigola. To uplne idealne. Parádny sex bez tých negatívnych vedlajsich účinkov.
Dieta nie lebo on dáva pozor??? Wtf?
Ty si sprosta až to dverami plieska!
Inak mam ťažký vztah roky za sebou. Ale on ma naozaj miloval aj ja jeho. Len zatajil vaznu dg a a vzhľadom na vedlajsie ucinky liekov na inú fyzickú dg, bol vztah pre mňa neakceptovateľné. Teda 50% jeho chovania sa voči mne. A teda nikdy ma nezbil aj keď agresivny vedel byt tiež. Jeden úder a letel by ako špinavé prádlo!
Odisla som koli ešte anivnespl9denym detom! Pri predstave, aje by to nolo s dietatom mi behalcmraz pi chrbte.
Rok som sa spamatavala z toho a neskutocne mi chýbal. Ale neľutujem svoje rozhodnutie ani sekundu!
Ty dievča skončíš veľmi zle pikial ta nesvieti alebo sa zázrak nestane. Nejakú n8kozu z toho všetkého budeš ešte oslavovať ak to prežijem o nedostaneš osychotroska.