icon

Ako prebieha interrupcia a čo k tomu potrebujem?

Dnes o 06:06

Ahojte, nenájde sa tu nejaká ktorá v blízkej dobe podstúpila interupciu?
Neviete mi prosím povedať ako to prebieha, čo všetko k tomu treba, plus približnú cenu.
Prosím nechoďte na mňa s tým, aby som si to rozmyslela a že to budem ľutovať.
Som si toho vedomá, ale žiaľ nepoznáte situáciu tak prosím nesúďte. Ďakujem

Strana
z3
anonym_0e25b8
Dnes o 06:18

Pôjdeš k dr (gyn), všetko ti vysvetlí. Zrejme prvý krok termín na klinike, odber krvi, preoperacne, zákrok. Cenu presnú netuším, dávnejšie bolo 400€

pr85
Dnes o 06:26

@anonym_autor Viem, že to nechceš počuť, ale nedá mi to. Daj tomu novému ľudskému životu v tebe šancu. O 3 roky ti bude hovoriť mama. A predpokladám, že "otecko" sa nezachoval ako chlap, ale to nie je dôvod, aby si sa svojho nenarodeného dieťaťa zbavila.

anonym_f59d45
Dnes o 06:31
@pr85

@anonym_autor Viem, že to nechceš počuť, ale nedá mi to. Daj tomu novému ľudskému životu v tebe šancu. O 3 roky ti bude hovoriť mama. A predpokladám, že "otecko" sa nezachoval ako chlap, ale to nie je dôvod, aby si sa svojho nenarodeného dieťaťa zbavila.

@pr85 Budes jej mesacne posielat peniaze na ucet? Lebo lahko sa pise nechaj si a dovod nevies. Vacsinou to je pre financne dovody. Tak ak davas rady - nech sa paci pomoz. A o 3 roky ti bude vraviet- doby (dobry) ujo

anonym_7301ee
Dnes o 06:45
@pr85

@pr85 hej? a keď umrie počas tehotenstva / pri pôrode? Alebo je dieťa postihnuté? Tiež jej bude zázračne hovoriť mama?
Taký psychopati ako ty, by mali zakázané komentovať iné ženy... staraj sa do tej svojej rodinky,na ktorú ktovie či máš čas, keď musíš byť v každej téme kde musíš moralizovať

maca1984
Dnes o 06:53
@pr85

@pr85 dáš jej a tomu dieťaťu strechu nad hlavou a budeš ich živit, šatiť ?
Ak nie, tak mlč.

anonym_c14534
Dnes o 06:58
@pr85

@pr85 skús si príspevok, ešte raz prečítať. Dotyčná nepotrebuje kazanie. Potrebuje pomoc a pochopenie

simsalabim
Dnes o 07:33
@pr85

@pr85 ak ostala sama, kto da jej sancu na dostojny zivot? Matka samozivitelka to u nas nema na ruziach ustlane a to minimalne do 10 rokov dietata, ked uz nemusi v takej miere riesit OCR a aj tak to nie je jednoduche. My zeny sme velke bojovnicky, vieme, co je to obeta pre druheho - v ovela vacsej miere ako mnohi muzi. ALe aj zena ma pravo si povedat, ked uz je toho moc. Ma schopnost kriticky uvazovat, nech si sama vyhodnoti pre a proti. Nikto nezije jej zivot, nikto jej nema pravo kazat.

hytal
Dnes o 07:51

Toto som našla na nete, ohľadom ceny. https://www.nechcenetehotenstvo.sk/potrat-cena/

anonym_f30183
Dnes o 08:14
@pr85

@pr85 keď vieš, že to nechce počuť, tak stačí zostať ticho...

anonym_f30183
Dnes o 08:16

Skús sa obrátiť na poradňu Alexis

autor
Dnes o 08:54
@pr85

@pr85 keďže máme už 6 mesačného syna a toto sa stalo bohužiaľ neplánovane…
Priateľ pracuje v zahraničí a aj tak to ledva pokryjeme.
A žiaľ si neviem predstaviť fungovať sama s malým, popritom byt tehotná a koncom roka priviezť druhé babo… aj keby veľmi chcem viem že by som to nezvládla ani psychicky ani finančne
Žiaľ sme dospeli k tomuto záveru
Proste nie je správny čas na druhé bábätko
A kľudne ma odsúdte ako chcete. V konečnom dôsledku je to o našom rozhodnutí
A teda verte že to ľahké nie je..

autor
Dnes o 08:59
@anonym_autor

A žiaľ si neviem predstaviť fungovať sama s malým, popritom byt tehotná a koncom roka priviezť druhé babo… aj keby veľmi chcem viem že by som to nezvládla ani psychicky ani finančne

@pr85 a svoje prvé dieťa milujem najviac na svete. Ale viem že ma momentálne najviac potrebuje on sám..
Tak prosím nesúďte a nerobte svoje závery čo ako je.
Verte že som si už poplakala dosť. A stále niesom 100% rozhodnutá… ale proste viem ze momentálne je toto ľahšia cesta
A správy typu nemali sme si robiť dieťa alebo niečo prosím ani nepíšte

cimqo09
Dnes o 10:04

napíš mi

arianna25
Dnes o 10:08
@pr85

@pr85 myslíš si že si jej teraz pomohol? Nerieš prosím ťa

renata1405
Dnes o 10:09

@anonym_autor neviem z akeho si mesta ale pozri si kliniku mediklinik nemusis vobec chodit k svojmu gynekologovi ani kade tade na predoperacne vysetrenia.Vsetko ti urobia tam v den zakroku a tvoj.dr sa ani o tom nedozvie a nebudes mat zapis v zdr.zazname.Cena ako vsade okolo 450 maju cennik kukni.Sa mi zda ze su v BA aj v Leviciach.

anonym_0c7de5
Dnes o 10:28
@pr85

@pr85 páči sa daj sa pre operovať na ženu a roď každým rokom 🥰😻🫶🙄

anonym_89c73c
Dnes o 10:32

415eur som platila v septembri, plus u mojej gynekologičky 50eur a ešte mi papier na 51eur prišiel z unilabsu za vysetrenie krvy pre upt.Ale v štátnych je to lacnejšie.Prvy krok smerom gynekolog a on ti uz povie co a ako

anonym_ed6e2c
Dnes o 12:38

Najskôr ideš k svojmu dr ,pre potvrdenie tehotenstva,vypíše ti papiere do nemocnice,to stalo 30€,tam sa potom následne objednáš,zo zákona musí byť aspoň 48h na "rozmyselnie",potom ideš k obvodnej dr na predoperačné vyšetrenie,v deň zákroku prídeš na lačno,väčšinou už od pol noci nemôžeš nič jesť ani piť,ideš na izbu, spraví sa ešte anestéziologicke vyšetrenie, spisu sa všetky lieky ,ktoré užívaš alebo si užívala v nedávnej dobe, vyšetrí ta dr gynekológ, spraví sono a už len čakáš na zákrok,kým na teba príde rad , samotný zákrok je veľmi krátky,do žily sa pichne anestéza a už o ničom nevieš,trvá to cca 10 minút ,potom poležiš ešte asi 2h na izbe a ides domov ,ja som platila 250€ minulý rok v Penta nemocnici

anonym_58b8ef
Dnes o 13:35

Co k tomu potrebujes, byt tehu a najst mudr., ktory to rozmlazdi, vyskriabe, vysaje za cca 300€. A este sprosty rozum a to evidentne mas. Hor sa vrazdit. 🕐

anonym_b57a52
Dnes o 14:00

@anonym_autor nic na prehliadke povies , ze chces upt , a ak to nerobia u nich , pojdes na inu odporucanu kliniku...dojdes , urobia odbery , a pojdes na zakrok , 2 hodky polezis a ides domov ...ja som nemala ziadne problemy aj som sama odsoferovala ..cena bola 400 e pred 3 rokmi

pr85
Dnes o 14:04
@anonym_autor

@anonym_autordakujem ti za odpoveď. A nemala by si nejakú babku, ktorá by ti mohla pomôcť, prípadne, že by si priateľ našiel prácu v mieste bydliska a vedel by ti pomôcť?

anonym_693fc9
Dnes o 14:05
@anonym_58b8ef

Co k tomu potrebujes, byt tehu a najst mudr., ktory to rozmlazdi, vyskriabe, vysaje za cca 300€. A este sprosty rozum a to evidentne mas. Hor sa vrazdit. 🕐

@anonym_58b8ef na Antolskej v BA dokonca za cca. 250 Eur.

anonym_693fc9
Dnes o 14:10
@anonym_89c73c

415eur som platila v septembri, plus u mojej gynekologičky 50eur a ešte mi papier na 51eur prišiel z unilabsu za vysetrenie krvy pre upt.Ale v štátnych je to lacnejšie.Prvy krok smerom gynekolog a on ti uz povie co a ako

@anonym_89c73c Si na seba hrdá, že si sa zbavila svojho nenarodeného dieťaťa a ešte si za to dokonca zaplatila? Máš aspoň štipku ľudskosti v sebe?

pr85
Dnes o 14:14
@anonym_0c7de5

@pr85 páči sa daj sa pre operovať na ženu a roď každým rokom 🥰😻🫶🙄

@anonym_0c7de5 Aj keby som sa dal preoperovať na ženu (a ja mám svoj penis a semenniky rád a nikdy by som sa ich nevzdal), tak by som byť tehotná nemohol. Pri tomto druhu zákrokov ti nikdy nespravia maternici, vaječníky..., len tí vymodeluju dieru, ktorá má pripomínať vagínu. Takže tehotenstvo je nemožné.

anonym_55debb
Dnes o 14:15
@anonym_693fc9

@anonym_89c73c Si na seba hrdá, že si sa zbavila svojho nenarodeného dieťaťa a ešte si za to dokonca zaplatila? Máš aspoň štipku ľudskosti v sebe?

@anonym_693fc9 a ty mas patent na to urcovat co je ludske?! Co Ta do toho, co robia ini ludia so svojim telom a ako vyuzivaju legalne moznosti ktore maju?!

anonym_0c7de5
Dnes o 14:18
@anonym_693fc9

@anonym_693fc9 si na seba hrdá že si pi**? Co ťa do toho co ona urobila so svojím telom?

anonym_0ae53d
Dnes o 14:18

Boha , táto sekta tu zase 🤣 choďte si dať 5x otčenáš radšej , keď neviete odpovedať na otázku.

anonym_0c7de5
Dnes o 14:19
@anonym_58b8ef

@anonym_58b8ef tak tebe drbe co akože zavraždi ten zhluk buniek?

anonym_f95645
Dnes o 14:27
@pr85

@anonym_0c7de5 Aj keby som sa dal preoperovať na ženu (a ja mám svoj penis a semenniky rád a nikdy by som sa ich nevzdal), tak by som byť tehotná nemohol. Pri tomto druhu zákrokov ti nikdy nespravia maternici, vaječníky..., len tí vymodeluju dieru, ktorá má pripomínať vagínu. Takže tehotenstvo je nemožné.

@pr85 Ty si retardovaný? Čo sa nevenuješ rodine? Si akčný v každej téme, celé dni...choré toto🙈

anonym_f5c871
Dnes o 15:14

Zase hadky 😂 Autorka, tak 6m babatko milujes najviac na svete a jeho surodenec je nic?

Strana
z3