icon

Ako predchádzať opakovanému zápalu močových ciest?

28. jan 2025

Dievčatá poraďte. Stále sa mi opakuje zápal močových ciest. Už som z toho zúfalá... myslím,že to spôsobuje pohlavný styk. Partnera mám toho istého už veľmi dlho, pred a po sexe idem do sprchy a vymočiť sa. Používame kondóm.Ja už naozaj neviem čo ešte spraviť....

denisa_deniska
28. jan 2025

Mne veľmi pomohla blokurima uro+, tiež mi to spôsoboval styk. Dám pred a po, alebo aspoň po a rok som ho už nemala, veľmi odporúčam

autor
28. jan 2025

@denisa_deniska skúšala som,ale nepomohlo

michaelam2
28. jan 2025

Wobenzym…jedine co mi pomohlo

autor
28. jan 2025

@michaelam2 prosím ťa a ako si užívala...jedine toto som asi neskusila

linda5678
28. jan 2025

Vzdy a vsade sa riesi len hygiena zeny, ale sprchuje sa pred stykom aj partner? Totiz, mne na toto lekar povedal, ze vacsinu tychto zapalov sposobuje bakteria e.coli a ta pochadza z traviaceho traktu

autor
28. jan 2025

@linda5678 manžel sa vždy pred tým osprchuje. To by som ani nesexovala inak 😬😁😁

michaelam2
28. jan 2025

Myslim ze som si davala 5 tabliet 3x denne ale v pribalovom letaku je to presne rozpisane aj pre zapaly moc. ciest

nairobi
28. jan 2025

Nosiť normálne bavlnené nohavičky, ziadne tangá ani nic podobné

hama_ba
28. jan 2025

Ty aj manžel choďte na vyšetrenie ureaplazma, mykoplazmy, chlamýdie

sono2
28. jan 2025

Močové cesty sa neprenášajú pohlavne.
Pravdepodobne máš zápal následkom ešte niečoho iného. Tiež odporúčam kompletne vyšetrenie na pohlavné choroby všetky.
Niektoré treba určite zaplatiť. Nenechaj sa odradiť

linda5678
28. jan 2025

Jasne prepac, nedalo mi to 😀 Mne lekar (chlap) vyslovene pri tomto probleme zdoraznoval, ze “povodcom” moze byt kludne manzel/partner a zeny hladaju vinu len u seba. Suhlasim teda s ostatnymi komentarmi-skuste obaja podrobnejsie vysetrenia, kultivaciu

ronie338
28. jan 2025

Ja mávam časté zápaly, chodím k urologovi na ialuron, pred q po sexe sa obaja sprxhujeme, mame vyšetrenia správne a aj tak mam stále. Rozmýšľam ísť na imunologiu, xi náhodou niečo

autor
28. jan 2025

@hama_ba
@sono2
@linda5678
Aj keď používame kondóm?

michaelam2
28. jan 2025

Inak robili ti vobec testy? Chodis k urologovi?

autor
28. jan 2025

@michaelam2 áno už niekoľko rokov ale nemám pocit aby sa niečo lepsilo....aj som zmenila doktora ale stále to isté

michaelam2
28. jan 2025

A ake bakterie ti vychadzaju z testov?

hama_ba
28. jan 2025

Áno