Ako predchádzať opakovanému zápalu močových ciest?
Dievčatá poraďte. Stále sa mi opakuje zápal močových ciest. Už som z toho zúfalá... myslím,že to spôsobuje pohlavný styk. Partnera mám toho istého už veľmi dlho, pred a po sexe idem do sprchy a vymočiť sa. Používame kondóm.Ja už naozaj neviem čo ešte spraviť....
@denisa_deniska skúšala som,ale nepomohlo
Wobenzym…jedine co mi pomohlo
@michaelam2 prosím ťa a ako si užívala...jedine toto som asi neskusila
Vzdy a vsade sa riesi len hygiena zeny, ale sprchuje sa pred stykom aj partner? Totiz, mne na toto lekar povedal, ze vacsinu tychto zapalov sposobuje bakteria e.coli a ta pochadza z traviaceho traktu
@linda5678 manžel sa vždy pred tým osprchuje. To by som ani nesexovala inak 😬😁😁
Myslim ze som si davala 5 tabliet 3x denne ale v pribalovom letaku je to presne rozpisane aj pre zapaly moc. ciest
Nosiť normálne bavlnené nohavičky, ziadne tangá ani nic podobné
Ty aj manžel choďte na vyšetrenie ureaplazma, mykoplazmy, chlamýdie
Močové cesty sa neprenášajú pohlavne.
Pravdepodobne máš zápal následkom ešte niečoho iného. Tiež odporúčam kompletne vyšetrenie na pohlavné choroby všetky.
Niektoré treba určite zaplatiť. Nenechaj sa odradiť
Jasne prepac, nedalo mi to 😀 Mne lekar (chlap) vyslovene pri tomto probleme zdoraznoval, ze “povodcom” moze byt kludne manzel/partner a zeny hladaju vinu len u seba. Suhlasim teda s ostatnymi komentarmi-skuste obaja podrobnejsie vysetrenia, kultivaciu
Ja mávam časté zápaly, chodím k urologovi na ialuron, pred q po sexe sa obaja sprxhujeme, mame vyšetrenia správne a aj tak mam stále. Rozmýšľam ísť na imunologiu, xi náhodou niečo
Inak robili ti vobec testy? Chodis k urologovi?
@michaelam2 áno už niekoľko rokov ale nemám pocit aby sa niečo lepsilo....aj som zmenila doktora ale stále to isté
A ake bakterie ti vychadzaju z testov?
Áno

Mne veľmi pomohla blokurima uro+, tiež mi to spôsoboval styk. Dám pred a po, alebo aspoň po a rok som ho už nemala, veľmi odporúčam