Ako presne počítať svoj menštruačný cyklus?
Ahojte, ako sa presne počíta menstruacia? Potrebujem to vyrátať kvôli dovolenke v júli. Ktorý deň by mi mala prísť, keď naposledy som ju dostala 26.12.2023? Nikdy som si to poriadne nasledovala a kalkulačky na nete mi ukazujú rôzne údaje, dátumy. Ďakujem
Tazko prepocitat, lebo aj pri pravidelnom cykle sa ti to moze kludne poposuvat. Ja mam pravidelny cyklus a aj tak sa mi posunul za 4 mesiace rovno na dovolenku. Stacil 2x zapal mocovych ciest 😂
Cize vypocitaj si podla svojho cyklu 28-30-32 dnoveho, ale aj tak nemas ziadnu garanciu.
Keď ty nevieš aký máš cyklus ako to máme vedieť my? Stiahni si nejaký menštruačný kalendár a zapisuj. Podľa priemeru potom vyrátaš kedy asi dostaneš.
ja mám appku menštruačný kalendár a pokiaľ máš pravidelnú, ukáže ti to aspoň zhruba, ja tak fungujem už roky 🙂
nevieš zobrať do ruky kalendár a počítať, máme ti to vypočítať my? A navyše s veľkou pravdepodobnosťou zbytočne, pretože tvoj cyklus môže ovplyvniť veľa možných premenných

Ak nemáš presne 28 dňový cyklus tak to nevypocitas presne na den...plus choroba stres a just sa to poposuva...najjednoduchšie je nasadiť norethisteron pred dovcou, to je u mňa istota každý rok