icon

Ako privolať menštruáciu pred dovolenkou?

17. jún 2024

Ahojte, v sobotu ideme na dovolenku po xy rokoch. Mne už týždeň mešká menštruácia a bojím sa že dovtedy ani nedostanem alebo dostanem tak, že pol dovolenky budem ešte krvácať. Býva mi vtedy veľmi zle a dovolenku som plánovala aj podľa tohto. Vždy mi menštruácia skáče hore dole Max jeden deň a teraz toto. Nebola som chorá ani nič, tehotná niesom. Teplý kúpeľ som už skúšala, nepomohlo, víno nepijem. Čo ešte spraviť ?

ibrunova
17. jún 2024

No len ten kúpeľ horúci, iné neviem.

thereisabear
17. jún 2024

Šport. Ak bežne nebeháš, tak choď.

autor
17. jún 2024

@thereisabear športujem, 4x v týždni fitko s váhami a zo 2-3x beh

dadka1997
17. jún 2024

Tak chod gyn aby pichla vyvolavačku .. ak teda niesi tehotna

autor
17. jún 2024

@dadka1997 to vraj zaberá na cca 5ty deň a to už by som mala na dovolenke

isis234
17. jún 2024

Mne pichol gynekolog injekciu, na druhý deň som dostala menzes.
Vypi červené víno, cca 4 dc a urob si veľmi teplý vaňový kupel.

562012
17. jún 2024

Tak potom už len posunúť liekmi 😏 ja som mala roky tento problém.Ako na potvoru vždy pred dovolenkou mi to zahaprovalo a tak mi gynekológ dal norethisteron na posunutie. Nie je to ideál,ale tak užila som si dovcu naplno

dadka1997
17. jún 2024

Tak ked ti týždeň mešká si mala dosť času, a mne po vyvolavačke prišla na druhý den.. zavolaj dr mozno ona poradi.. lebo vino horuca vana nepomahaju moze byt aj horší problem 🙂 .. gyn moze dat aj lieky na to, ale uz ked meska neviem ci by noretisteron spravil zazrak

dominikamacakova
17. jún 2024

Deväť bylinný čaj (cca 5 sáčkov do šálky) a pár najsilnejších vitamínov C (sú také 2000mg)

ibrunova
17. jún 2024

@dominikamacakova céčko práveže oddiali, pochybujem, že by spôsobil opak

dominikamacakova
17. jún 2024

@ibrunova vysoká dávka... Mne prišla ms v strede cyklu takže áno, funguje to s tými bylinami dokopy