Ako ríchlo schudnúť?
Dobrý deň chcela by som sa spýtať či by ste mi nevedeli povedať ako richlo schudnúť bez liekov .... ďakujem za odpovede
@natasa335 rýchlo nijak. Potrebuje to veľa námahy, trpezlivosti a hlavne chciet. Upraviť stravu, to je základ, je to priam dôležitejšie ako pohyb. Nič co stoji zato nejde rýchlo a ľahko.
@petulda333 prepáčte ale mobil mi upravuje gramatiku a debilne to opravil ale oki
@natasa335 tak to ti riadne zle opravuje, vymen mobil :D :D a teraz vazne! ak chces schudnut, tak musis cvicit, nejest po 18tej hodine, jest viac zeleniny a ovocia a vzdat sa sladkosti. ak toto vsetko budes dodrziavat, tak schudnes.
@natasa335 prepac ale toto nie je mobilom
@baska_nice moze jest aj po 18..toto je uz davno zname. Sesternica schudla za 14m 47kg...a moja instruktorka nam tiez vzdy vravi, ze sa mame doma este najest. A to hodina konci o 19:50priblizne. Jasne, nieco lahke ale treba.
@petulda333 ano zeleninu a take veci moze ale nie, ze si ma klobasu alebo slaninu na vecer. potom by sa jej nepodarilo schudnut.
@baska_nice tak toto by celkovo mala obmedzit
Ahoj, investuj do športových hodiniek a rátaj si kalórie. Schudneš len tak, že budeš mať väčší výdaj ako príjem, kľudne aj bez cvičenia alebo s jedlom ktoré miluješ a nechceš sa ho vzdať. Neriad sa,že po 18.tej nejesť 🤦🏼♀️ pokiaľ ti to zapadá do deficitu, môžeš večerať aj o 22.hodine 😁
Podla mna je potrebne dostat sa do kalorickeho deficitu, len to je jedina ista cesta, jest a tiez mat vydaj, tak aby si nejedla viac ako sa budes hybat ;) Ale pri tomto plati, ze pomaly dalej zajdes!
@natasa335 najlepšie pri čítaní pravidiel slovenskej gramatiky😎👍
@natasa335 😂😂😂😂😂Mobíl ti opravil😂😉😉😂
@petulda333 len si nenapísala ktorú hrubku.🤣🤣🤣

Rychlo si oprav tu hrubku 😉
No ak chces schudnut zdravo, tak to rychlo nepojde. Zacni napr rychlou chodzou. Jedz 5x denne mensie porcie. Doobeda ovocie, poobede zelenina. Su tu aj skupiny kde sa zeny podporuju a chudnu takto spolu cez net. Skus sa pripojit. Drzim palce