Ako riešiť bolesť pri orgazme?
Ahojte, mam 45 v premenopauze a uz takmer rok ma boli pri orgazme, pri tych stahoch asi krcok maternice alebo tam niekde hlboko v posve. Muza nemam, sexujem sama (bez pomocok), pricom dnu nic nestrkam, takze z toho to nie je. Na gyn. prehliadky chodim, nic zvlastne sa nezistilo. Bojim sa, ze ak by som si este nasla muza, nebudem uz moct s nim mat sex. Mate s tym niekto skusenost? Da sa to nejako riesit? (nesexovat sa mi neda, bo stale mam ovulaciu a niekedy mam taku chut na sex, ze skratka musim). Uvitam kazdu radu. Dakujem
No toto som este ani nepocula a uz vobec necitala,,ze ,,,,sexujem sama,,takze ty cvicis na panvove dno ,,? a pri tom mas orgazmus, ktory boli,,? ale co ta moze boliet,? Nchapem
@vorkola ani ja som este nepocula o bolesti pri orgazme, preto sa pytam tu. Sexujem sama bez pomocok - stimulaciou klitorisu. Bolia ma tie stahy pri orgazme vnutri v posve alebo v maternici.
Mňa to bolelo, keď som mala polyp
Mňa to bolelo, keď som mala polyp
@luccija prosim ta a oplyp si mala kde? V posve ci v maternici? A ako si sa ho zbavila?
No toto som este ani nepocula a uz vobec necitala,,ze ,,,,sexujem sama,,takze ty cvicis na panvove dno ,,? a pri tom mas orgazmus, ktory boli,,? ale co ta moze boliet,? Nchapem
@vorkola no tak asi ze logicky masturbuje😃...co je jediny sposob sexu single zeny.
Skus sa normalne spytat gynekologa cim to moze byt.Povedz,ze pri vyvrcholeni mas bolesti-akesi stahy vo vnutri,ktore ani nevies popisat.Toto treba fakt konzultovat s dr..
Ja som to mala tak isto po kyrete. Vlastne je to už 3 mesiace a stále ma to občas bolí
No tak, treba ist na gyndu a dobre vysetrit,vsetko.Maternicu, vajickovody,aj samotne vajecniky,.Ked to bude negat,tak v podstate cele panvove dno,do ktoreho patri aj mocovy trakt aj črevny + okolie..Ja som mala polyp na maternici,sustavne cca 15 rokov opakujuce zapaly mocoveho mechura,:nakoniec sa zistillo, ze mi to vyvolava polyp na maternici.Ked mi ho vybrali ,zapaly mocovych ciest zmizli,,
Autorka tiez mam 45 som v perimenopauze uz 2 či 3 r a tento rok si tiez všímam ze pri orgazme ma bolí podbruško, minulý týždeň som bola u gyn ale všetko ok. Ale az tak ma to nebolí, mierne kŕče, ms naposledy bola horšia
Nie že nič vážne sa nezistilo.... treba to riešiť a zistiť príčinu. Zmen gynekologa?
Urcite túto bolest nemôžeš ignorovať.
To su spazmy alebo kŕče v oblasti panvy. Odporučam ti cviky na panvove dno a cvicit core tela. Budes mat lepsi orgazmus a aj bolest zmizne. V tvojom veku to uz treba pravidelne cvicit, lebo ked nemas pravidelne klasicky sex s muzom, tak to zjednej strany zatuhne a ine casti zatuhnu. To spôsobuje bolest. Je to bežne.