icon

Ako riešiť nadmerné ochlpenie na tvári?

12. aug 2025

Ahojte, mam uz dlho taky proboem asi 8rokov s ochlpenim na tvari, mam to na brade, bokom brady, aj na krku pod bradou, ale naozaj zacinam hyt uz zufala trham to kazdy den, na druhy den na brade vidim uz nale cierne bodky(totalne jak chlap) , bola som na laser nepomohol, chodila som 4roky, s uz odmietam platit zato je to financne velmi narocne.. ked som mala naposledy urobeny hormon profil gyn ma odbila he mam vsetko ok tak som zase riesila laser, ale teraz som sa opat objednala a uz sa nechcem dat odbit,… prosim nemste skusenost niekto?

tanikka
12. aug 2025

kamarátka mala s týmto problém, keď sa u nej zvýšil testosterón, pokiaľ hormóny máš OK, tak potom jedine laser, ale nejde mi to do hlavy, čo iné by to mohlo spôsobovať.

anonym_30a859
12. aug 2025

@anonym_autor možno prijať to tak ako to je. Mám fúzy pod nosom a už si to len holim jak chlap aj to keď sa mi strašne chce...

anonym_93dd07
12. aug 2025

ja som to mala ked som sa stravovala u nas v zavodnej jedalni a takmer kazdy den si dala kura, lebo nic lepsie nebolo. varim si sama a ani chlpy uz nerastu 🙈

mickao
12. aug 2025

@anonym_autor kúp si Philips Lumea. Ja to používam na podpazušie a nohy. 4 použitia a chlpy uz nemám

o__o
12. aug 2025
@mickao

@anonym_autor kúp si Philips Lumea. Ja to používam na podpazušie a nohy. 4 použitia a chlpy uz nemám

@mickao myslis, ze to pomoze, ked laser nepomohol?

malinka158
12. aug 2025
@mickao

@mickao laser v salonoch su ovela silnejsie a jej to nepomohlo. Myslis ze jej domaca lumea pomoze?

anonym_54ebb6
12. aug 2025

@anonym_autor ja mam veľmi dobre skúsenosti s profes.IPL v salóne, mala som to ako ty a teraz jemný porast, takmer nič, nemusím riešiť. Je to lacnejšie ako laser.

autor
12. aug 2025
@tanikka

kamarátka mala s týmto problém, keď sa u nej zvýšil testosterón, pokiaľ hormóny máš OK, tak potom jedine laser, ale nejde mi to do hlavy, čo iné by to mohlo spôsobovať.

@tanikka ja neviem preco ale tiez si stale myslim ze to bude hormonami, ked ja si to nepamatam presne ako to zacalo, ale myslim si ze nieco z hormonmi, kedze som 3r po porode a stlacim prsnik a stale mi mlieko tecie, asi zmenit gyn.

autor
12. aug 2025
@anonym_30a859

@anonym_autor možno prijať to tak ako to je. Mám fúzy pod nosom a už si to len holim jak chlap aj to keď sa mi strašne chce...

@anonym_30a859 neviem ci sa dokazem s tym vyrovnat, ja pinzetu v ruke mam kazdy den

koniarova
12. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_30a859 neviem ci sa dokazem s tym vyrovnat, ja pinzetu v ruke mam kazdy den

@anonym_autor bola si na viacerých druhoch laseru? Či stále k tomu jednému chodíš? Asi je nekvalitný, keď žiadna zmena.

letfenixa
12. aug 2025

Lumeu som na tvár použila zatiaľ 10x, rozdiel je, nemusím depilovat každý týždeň, ale každý druhý, plus teda občas pinzeta, a rozhodne sú chĺpky tensie.

moni106
13. aug 2025

@anonym_autor philips lumea po nejakom case prestanu rast, vypaluju sa korienky

spongebob1
13. aug 2025

Kup Lumeu a pravidelne aplikuj.. Mne laser na klinike nepomohol, Lumea ano. Hormony mam v poriadku.

mickao
15. aug 2025
@o__o

@mickao myslis, ze to pomoze, ked laser nepomohol?

@o__o myslím, že za vyskúšanie to určite stojí

anonym_c03679
18. aug 2025

Je to problém hormónov a vaječníkov, pcos, mám to tiež a nepomohlo nič. Holím normálne jednorazovým ženským strojčekom každé 2-3 dni.

alenka210
20. okt 2025

@anonym_autor ja mam PCOS a s týmto problémom bojujem odkedy sa evidujem, chodila aj na laser, ale po porodoch sa to vrátilo a teraz aj na licach mam ale ja odporučam elektricku ihlu chodim teraz na to a je to ovela lepšie