icon

Ako riešiť opakujúce sa mykózy?

katkkaaaa
9. okt 2025

Ahojte baby,uz dlhsie mam taky jeden problem,chodim aj k doktorke ani ona sama mi nevie pomoct. Stale ma prenasleduju mykozy,zapaly,silna menstruacia,rozne zachvaty… Brala som rok antikoncepciu drovelis,no pani doktorka mi povedala ze musime nasadit silnejsiu antikoncepciu tak mi dala kelzy. Pred tyzdnom som mala mykozu,na ktoru mi nasadila aj 10-dnove tabletky. Mykoza mi presla vsetko super,ziadny vytok ani palenie/svrbenie,no ked mam s priatelom sex tak ma zacne palit vo vnutri. Zevraj sa to deje aj jemu🤷🏻‍♀️ tak ja uz neviem co mam robit. Nejake typy?

momo00
9. okt 2025

Mali by ste sa preliečiť obaja

sweet20
9. okt 2025

@katkkaaaa zbytocne sa trapite a si to prenasate... ked ty si bola liecena partner bol vylieceny? Si to iba davate

katkkaaaa
autor
9. okt 2025
@sweet20

@katkkaaaa zbytocne sa trapite a si to prenasate... ked ty si bola liecena partner bol vylieceny? Si to iba davate

@sweet20 nie nebol,povedal ze jemu nic neni a ze on za to nemoze

sara07
9. okt 2025
@katkkaaaa

@katkkaaaa jedine ist na ster a doniesť mu vysledky že ty máš stery čisté , je to smutné ale asi inak to nejde
on smer urologia, zoberu mu ster , pokial ty máš ster čisty a máš mykozu po suloži , tak je to jasné
žial toto sa berie že babská vec ale nie ,pokial sa neprelieči budeš to mat stale, pripadne horšie a časom ti tie tablety ani už nebudu zaberat

gomak
9. okt 2025
@sara07

@katkkaaaa jedine ist na ster a doniesť mu vysledky že ty máš stery čisté , je to smutné ale asi inak to nejde
on smer urologia, zoberu mu ster , pokial ty máš ster čisty a máš mykozu po suloži , tak je to jasné
žial toto sa berie že babská vec ale nie ,pokial sa neprelieči budeš to mat stale, pripadne horšie a časom ti tie tablety ani už nebudu zaberat

@sara07 a partnerovi vypíse antimykotiká moja gynekologička alebo on musí ísť k urológovi?

katkkaaaa
autor
9. okt 2025
@sara07

@sara07 ja som na steroch bola nic mi doktorka nenasla aj som mu to hovorila,no asi mu to poviem znovu a raznejsie

anonym_c6238b
9. okt 2025
@katkkaaaa

@sara07 ja som na steroch bola nic mi doktorka nenasla aj som mu to hovorila,no asi mu to poviem znovu a raznejsie

@katkkaaaa akože čo to je za priateľa, pozerá iba na seba, takého by som nikdy nechcela, kopnúť do zadku a poslať preč, v prvom rade by ho malo zaujímať tvoje zdravie

sweet20
9. okt 2025
@katkkaaaa

@katkkaaaa tak potom si to navzdy budete predavat.. kto chce kam pomozme mu tam.. my sme sa s tym uz davnejsie trapili rok.. kym obaja nebudete vylieceny... zbytocne slova, pekny vecer

marlenka25
9. okt 2025

Mala som to cele roky pri ex co ty. Nikd nešiel l Dr. U mňa nič nenašli. Všetko sa zmenilo keď som sa rozišla. Nasla si iného a nikdy som už viac tento problém nemala

sweet20
9. okt 2025
@anonym_c6238b

@katkkaaaa akože čo to je za priateľa, pozerá iba na seba, takého by som nikdy nechcela, kopnúť do zadku a poslať preč, v prvom rade by ho malo zaujímať tvoje zdravie

@anonym_c6238b som stastna, ze mam normalneho manzela

anonym_b3a3e6
9. okt 2025
@katkkaaaa

@katkkaaaa A je ti verný?Kamoška tiež na to trpela, až zistila, že ju podvádza, rozišli sa a odvtedy to nemala ani raz.

ibrunova
9. okt 2025

No kým by sa nepreliečil on, žiadny sex by nebol. To sa ti čudujem.

katkkaaaa
autor
9. okt 2025
@anonym_b3a3e6

@katkkaaaa A je ti verný?Kamoška tiež na to trpela, až zistila, že ju podvádza, rozišli sa a odvtedy to nemala ani raz.

@anonym_b3a3e6 ano urcite mi je verny,tym som si ista

sweet20
9. okt 2025

Bohuzial stale hovoris to iste... skus pochopit, ze kym sa nevylieci on po tebe tak si to budete stale predavat.. ty sa vyliecis a za kazdym sexom antibiotika

lanka999
9. okt 2025
@marlenka25

Mala som to cele roky pri ex co ty. Nikd nešiel l Dr. U mňa nič nenašli. Všetko sa zmenilo keď som sa rozišla. Nasla si iného a nikdy som už viac tento problém nemala

@marlenka25 ja presne to iste, odkedy prisiel ex do mojho zivota spustil sa kolotoc mojich gynekologickych problemov jemu nic len mne, hm preco asi.... rozisla som sa s nim, problemy presli, zaujimave vsakze :D

enmery
9. okt 2025
@anonym_c6238b

@anonym_c6238b Prepáč, to čo máš za chlapa po boku. Ono chlapom fakt väčšinou nič nie je.
Otras. Otras. Otras.

enmery
9. okt 2025

Baby, bez srandy. A to nie je len psychologicky fakt, ale aj postreh od NORMÁLNYCH mužov. Ak je partner egoista v posteli, bude egoista vo všetkom, ak sa ohradí po prosbe partnerky s mykózou, že on nemá nič, je to egoista ako hovädo a ešte len s deťmi by si to naplno pochopila. Ženy, prestaňte byt take blbé a dúfať v zmenu. Zo somár nebude nikdy dostihový kôň.

sajmi
10. okt 2025

Grepofit od Energy

anonym_5bc670
10. okt 2025

@katkkaaaa ja som citala o 6 mesacnej liecbe flukonazolom.. pise o tom gynekologicka na ig my swedish gynlife

sigma510
10. okt 2025

@katkkaaaa v tomto prípade nech sa prelieči aj on. Ale mala som podobný problém, nikdy som mykozy nemala a zrazu toto leto sa začali objavovať po každej periode aj po preliečení antimykotikami. Lenže mne sa tieto dobroty začali prejavovať aj inde, hnačky, neustála únava, akné...dočítala som sa že je to premnožená candida, jedla som nenormálne veľa sladkého a to jej vyhovovalo...chuť na sladké som mala fakt hroznú a stále. Nakoniec som vysadila sladké, teraz si dávam pozor čo jem, zmyzli aj mykozy, aj problémy s travením, takže možno bude problém aj v jedálničku.

sara07
10. okt 2025
@gomak

@sara07 a partnerovi vypíse antimykotiká moja gynekologička alebo on musí ísť k urológovi?

@gomak musi ist k všeobecnej po listok a ak mu to nepredpiše musi ist k urologovi , bud mu rovno predpiše tablety aj mast alebo zoberie ster a potom

sara07
10. okt 2025
@katkkaaaa

@katkkaaaa ak by povedal nie rozišla by som sa s ním , pretože ty sa preliečiš a máš to znova
darmo budeš všetkoprat na 90 mat vlastny uterak, vysadené sladké a neviem čo
po čase ti prestanu zaberat a to len bude potom
jemu je ako jedno že ty máš zdravotne problemy tohto druhu a máš čiste stery ??

anonym_3e9a37
10. okt 2025

@katkkaaaa Dobry den. Mala som to podobne. Opakovane mykozy, nepríjemné. Zistili mi celiakiu. Zmenou stravy sa obratom zmenilo PH, ma to obrovsky vplyv,avsak dietovať treba poctivo. Držím palce,aby sa Vam co najskôr uľavilo a polepsilo.

katkkaaaa
autor
11. okt 2025
@anonym_3e9a37

@katkkaaaa Dobry den. Mala som to podobne. Opakovane mykozy, nepríjemné. Zistili mi celiakiu. Zmenou stravy sa obratom zmenilo PH, ma to obrovsky vplyv,avsak dietovať treba poctivo. Držím palce,aby sa Vam co najskôr uľavilo a polepsilo.

@sigma510
@anonym_3e9a37 Ďakujem 😊