Ako riešiť problém so zápchou a bolesťou konečníka?
Zdravím neviem co sa deje vcera som vecer trebalo mi na wc ale neslo mi to vytlačiť sla som spat vsetko v pohode dnes mi to zas nejde preženie ma na wc ze mi treba kakat a nejde mi to vytlačiť a dost mi treba boli ma uz konecnik z tlačenia som zúfalá neviem co to je a co mam robit
Skus si dat glycerinovy cipok a vypit vela vody
mam s tym bohate skusenosti 🙂 susene slivky a pohar zavarany hrusiek a vsetko vyslo von.
Keď mám takýto problém tak si večer dám guttalax kvapky, a ráno idem na WC bez problému
sušené slivky, v najhoršom prípade glycerinovy čipok… ja som to takto mala raz asi rok po pôrode, už som nevedela čo, ani ten čipok mi moc nepomohol, len to trochu popohnal, ale mala som tam už takú guču, že som si to musela doslova vyšprtať… už som si nevedela inak rady a keď som zúfalá volala na pohotovosť či mi vedia niečo poradiť sestrička ma vysmiala… tak som si naolejovala prst a proste som tú najväčšiu časť dala preč takto, potom už to chvalabohu povolilo a bolo dobre… preventivne určite pi veľa vody, pripadne pridaj do stravy viac vlákniny
V lekarni si kup klystir na domace pouzitie. Par minut a mas po probleme
mam s tym bohate skusenosti 🙂 susene slivky a pohar zavarany hrusiek a vsetko vyslo von.
@zojazoja a vy ste mali take ze ste chodili alebo tak citili ste ze vam treba dost na wc na velku aj sa to jemne tlači von ale neviete to vytlačiť ani len kusok mna uz boli otvor aj ked to jemne ide som tak zúfalá bojim sa ze sa nieco mi stane ked citim ze mam toho tam dost a lieky si mozem kupit az zajtra a trvá to od vcera vecera som zufala
@zojazoja a vy ste mali take ze ste chodili alebo tak citili ste ze vam treba dost na wc na velku aj sa to jemne tlači von ale neviete to vytlačiť ani len kusok mna uz boli otvor aj ked to jemne ide som tak zúfalá bojim sa ze sa nieco mi stane ked citim ze mam toho tam dost a lieky si mozem kupit az zajtra a trvá to od vcera vecera som zufala
@123viktoria presne tak som to mala.

urob si feniklový čaj