Ako riešiť slabú menštruáciu a špinenie?
Chcem sa spýtať skúsenejších žien ci ste mali podobnú skúsenosť.
12.11 som mala dostať menštruáciu.
MS prišla po 4 dňoch, ktorá trvala len 2 dni z toho iba prvý deň bola silnejšia. Od druhého dňa začalo špinenie, ktoré pretrváva až doteraz. (Hustý hnedý výtok )
Podľa aplikácie mám mať od budúceho týždňa plodné dni.
Tento istý problém som mala aj minulý mesiac. A pribudli k tomu aj ťažkosti a pocity na zvracanie.
Prosím píšte komentáre len k veci 😉
Začala by som tehotenskym testom.
Ak bude pozitivny tak vieš príčinu.
Ak nebude tak smer gynekológ.
Pričin môže byť veľa, hormonálny vykyv, cysty, zápal, infekcia,....
Napr. Ja mam silne PMS a v ňom aj pocit nazvracanie. Mne sa zhoršilo PMS po porode.
@stela567 oplatí sa robiť test aj napriek tomu ze MS bola ale trvala iba 2 dni?
Je pravda ze sa snažíme o dieťatko ale styk mávame iba počas plodných dni
@zenazturca ja by som skúsila.
Ak by bol negativny tak by som počkala týždeň a znovu testla. Ak by bol neg išla ku gyn
@stela567 ok ďakujem. Môžem testovať kedykoľvek počas dňa keďže je už po MS cca týždeň?
Nemusela to byť menštruácia, ale môže to byť spinenie spojené s uhniezdovanim vajíčka. Menštruácia musí byť normálne silná.
@bbshop no práveže silná nebola.
Ale zarazil ma ten hnedý výtok a špinenie ktoré pretrváva..
@bbshop ale príznaky PMS som mala v ten deň keď aj nabehla MS. Iba také kŕče v oblasti podbrusia a pichanie v krížoch
@zenazturca no ženské telo je v tom zaujímavé, že to mohlo byť reálne hocičo 😅 rovnaké príznaky ma aj tehotenstvo aj pms aj menštruácia..a dokonca ešte aj infekcie a zápaly. Podľa mňa to môže byť tehotenstvo, ale nechcem ti dávať falošné nádeje
@bbshop zaťial som nenabrala odvahu urobiť si test, no krče pretrvávajú aj taký ťažký pocit v ústach po jedle. spinenie už nie je. je skôr jasno žltý výtok ťahavý
Test som robila dnes rano Pepino palickovy.
Neukazal ani jednu čiarku.
Zrejme bol neplatný
@zenazturca pepino testy sú tie najhoršie a najnespolahlivejsie a keď neukázal ani jednu čiarku tak je pokazený asi. Kúp si iný napr DrMax a urob si ho znova
@bbshop lebo tento týždeň mam mať plodné dni aj ovulaciu. Začali sme sa snažiť už 3 deň po sebe

nerobila si tehu test?