icon

Ako riešiť vaginálne kožné problémy?

29. apr 2025

Ahojte má niekto skúsenosť s drobnými rankami pri vstupe do vagíny? Kuktivácia odobratá a vyšlo len málo e.coli, brala som na to čipky čo predpísala lekárka, skúšala som aj rôzne canesten aj na vkladanie aj krém ale nič z toho nepomáha. Gynekologička mi dávala stále nejaké masti na to ale nič nezabralo len kopu peňazí ma to stálo. Odobrala ešte jednu kultiváciu a odporučila ma kožnej. Tak som objednaná ale tiež na termín sa doho čaká. Nemá s tým niekto skúsenosť čo by mohlo pomôcť. Ranky nie sú krvavé len také ako keby vyštípané. Niekedy sa to trošku zlepší a potom zase zhorší. Celkovo tú kožu mám takú slabú ľahko sa podráždi už som zúfalá, sexuálny styk nemožný. Je mi to trápne najma leď pôjdem tej kožnej jej ukazovať vagínu nie je moc príjemné

zrncita
29. apr 2025

ak je to nieco, co sa ti stale vracia, urcite to bude chciet hlbsie riesenie. ale kludne si pockaj na tu koznu, budes mat aspon istotu, ze ide o nieco konkretne a mozno ti nieco naozaj zaberie.
inak to, co opisujes, moze byt fakt citlivou pokozkou alebo niecim, co len reaguje na nejake drazdive latky. moze to byt aj intimnymi pripravkami alebo aj to, ze tam nemas dostatok vlhkosti, a ta koza sa vysusi a drazdi. fakt to nie je nic, co by sa malo nechat len tak.

martina21
29. apr 2025

Ahoj ja som mala taketo prasklinky, ktore stipali, palili, pri moceni, umyvani, vtedy ked som brala kadejake cipky na mykozy, maste, vyplachy, vaginalne probiotika snad vsetky ktore existuju, mne pomohlo proste si tam nic nedavat a cakat vydrzat neriesit, resp. davala som len vagisan par dni, teraz ho pouzivam len pri styku ako lubrikant a mam svaty pokoj,na umyvanie pouzivam cistu vodu alebo olejcek zn. kvitok na intimne partie, plus mam intim sptej s bielym propolisom obcas nastriekam a mam klud, probiotika iba oralne