icon

Ako riešiť vaginálny výtok a problémy s partnerom?

mimka2023
27. nov 2023

Dobrý večer prajem. Žienky dlhšie mám problém s vaginálnym výtokom už je lepšie no bohužiaľ nie úplne. Mám všetky krvné testy aj stery v poriadku. Príde to vždy razom 😓 môj partner si poskrabka penis asi ako každý chlap. No lenže má take falovkaste okolo žaluďa a často krát sa mu veľmi ťažko stavia. Niekedy aj keď nemáme sex mi hovorí že ho má podráždený. A často krát sa sťažuje "mám ho scvrknuty" . Ak ste sa stým niekto niekedy stretli pomôžte mi ja ho nedokážem prinútiť ísť k lekárovi a nechce si dokonca ani priznať že to mám s neho. Ale nie vždy po sexe sa mi ten výtok spustí. Ďakujem vám veľmi pekne . Prosím vás nepíšte mi blbé komentáre trápim sa s tým už pol roka no najhoršie je že ja mám všetko ok a lekári mi už nedokážu pomôcť. Dokonca mám pocit že keď máme sex spúšťa sa mi hnusný dusivy kašeľ.

januska12323
27. nov 2023

Nesexuj s ním kým sa nevráti od doktora vyliečený.

mimka2023
autor
27. nov 2023

@januska12323 verte tomu už aj tomu sa stranim bojím sa.

deti95060810
27. nov 2023

nemá niekoho ešte okrem teba?
už tu bol taký príspevok ako jedna dáma mala tento istý problém a po rokoch prišla nato že manž. ju klamal s jej najlepšou kámoškou.... a tak si to jednoducho točili medzi sebou navzájom tie mykózy a výtoky....a lekári boli bezradní.

mimka2023
autor
27. nov 2023

@deti95060810 vôbec neviem o Tom že by mal niekoho.. ale už som aj kopu liekov pojedla a stále ten istý problém

egonsk
27. nov 2023

@mimka2023 ked toto nie je vymyslena tema, tak nechapem, preco na gynde doktor neliecil aj tvojho milacika, mal ho poslat tiez liecit, aby ste si to nepinpongovali donekonecna. A chlap, ktoremu nevadi podrazdeny penis by mal navstivit aj psychiatra asi, lebo tiez neni celkom v poriadku.

mimka2023
autor
27. nov 2023

@egonsk liecil oboch entizolom. Len partner to bral iba 4 dní. Dokonca 2 krát

mimka2023
autor
27. nov 2023

@egonsk nechcel to dobrat. Že mu je zle s tých liekov

egonsk
28. nov 2023

@mimka2023 no tak potom su aj ine lieky... nema sa prerusovat ziadna ATB liecba, dokial to neni nevyhnutne, lebo prestanu ucinkovat.