Ako riešiť vaginálny výtok a problémy s partnerom?
Dobrý večer prajem. Žienky dlhšie mám problém s vaginálnym výtokom už je lepšie no bohužiaľ nie úplne. Mám všetky krvné testy aj stery v poriadku. Príde to vždy razom 😓 môj partner si poskrabka penis asi ako každý chlap. No lenže má take falovkaste okolo žaluďa a často krát sa mu veľmi ťažko stavia. Niekedy aj keď nemáme sex mi hovorí že ho má podráždený. A často krát sa sťažuje "mám ho scvrknuty" . Ak ste sa stým niekto niekedy stretli pomôžte mi ja ho nedokážem prinútiť ísť k lekárovi a nechce si dokonca ani priznať že to mám s neho. Ale nie vždy po sexe sa mi ten výtok spustí. Ďakujem vám veľmi pekne . Prosím vás nepíšte mi blbé komentáre trápim sa s tým už pol roka no najhoršie je že ja mám všetko ok a lekári mi už nedokážu pomôcť. Dokonca mám pocit že keď máme sex spúšťa sa mi hnusný dusivy kašeľ.
@januska12323 verte tomu už aj tomu sa stranim bojím sa.
nemá niekoho ešte okrem teba?
už tu bol taký príspevok ako jedna dáma mala tento istý problém a po rokoch prišla nato že manž. ju klamal s jej najlepšou kámoškou.... a tak si to jednoducho točili medzi sebou navzájom tie mykózy a výtoky....a lekári boli bezradní.
@deti95060810 vôbec neviem o Tom že by mal niekoho.. ale už som aj kopu liekov pojedla a stále ten istý problém
@mimka2023 ked toto nie je vymyslena tema, tak nechapem, preco na gynde doktor neliecil aj tvojho milacika, mal ho poslat tiez liecit, aby ste si to nepinpongovali donekonecna. A chlap, ktoremu nevadi podrazdeny penis by mal navstivit aj psychiatra asi, lebo tiez neni celkom v poriadku.

Nesexuj s ním kým sa nevráti od doktora vyliečený.