icon

Ako rozpoznať príznaky chlamýdií?

7. máj 2025

Ahojte chcem sa opytat ake ste mali priznaky mozu to zistit z kultivácie mocu?

duratlicka
9. máj 2025

Ja som na to prišla náhodou z odberov krvi u reumatologičky. Netuším, kde som ich vzala, keďže som nikdy nemala sex s iným mužom ako je môj manžel a sme si verní.

vivien234
19. máj 2025

Chlamýdie ani nemusia mať príznaky.. Častokrát sú bez príznakov alebo spôsobujú rôzne infekcie a zápaly napr močových ciest a podobne zistiť sa to dá.. Bud testom od veroval na chlamýdie tuším je dostupný len na internete väčšinou alebo potom priamo u lekára cez krv alebo ster alebo sa na to špecializuje aj dermatovenerológia

duratlicka
29. máj 2025
@vivien234

Chlamýdie ani nemusia mať príznaky.. Častokrát sú bez príznakov alebo spôsobujú rôzne infekcie a zápaly napr močových ciest a podobne zistiť sa to dá.. Bud testom od veroval na chlamýdie tuším je dostupný len na internete väčšinou alebo potom priamo u lekára cez krv alebo ster alebo sa na to špecializuje aj dermatovenerológia

@vivien234 Mne zistili náhodou z krvi IGm protilátky, potom som na iné brala antibiotiká a stery z krčka boli negatívne. Tak neviem, či som ich naozaj mala alebo nemala a kde. Môžu byť aj v hrdle.