Ako sa pripraviť na 10-minútový zákrok v narkóze?
Ahojte prosím vás nemám skúsenosť. Budú ma uspavat zákrok trvá 10 min moja gynekológicka mi nepovedala nič Náramky piercing musí ísť dole? Iné šperky nenosím. Mam gélové nechty nebude to problém? Hovorila len ze nejesť nepiť od rána (zákrok je poobede). Mne nenapadlo sa opýtať. Nemalujem sa len obočie keďže svoje nemám výrazne bude to vadiť? Domov idem po 2 hodinách nejde o nič náročné. Ďakujem
Ja som bola tiež na krátko zákroku, zhruba 15-20 min. Namaľovaná som nemohla byť vôbec, nechty - ja nosím gél lak, nikomu to nevadilo, nikto ma na to ani neupozornil, ani to nekontrolovali. Šperky som nemala žiadne, ani náušnice, piercing nemám, ale dala by som si ho von takisto.
Mala som 5 narkoz ... Ziadny make up, nausnice, ani ziadne ine sperky mi nedovolili, čiže taktiež by som si dala piercing dole ... čo sa týka nechtov, niektorí si už na to nepotrpia alebo chcú aspoň jeden necht bez gélu..
@ariannazara mne toto napríklad nedali. Iba po telefóne ma poučili. Ďakujem
Dobrý deň, na anestezu dole sperky, nechat zuby von ak sa daju vybrat, ak sa kyvaju treba na to upozornit. Dlhe nechty vadia koli pulzom, vzdy nas potesi prst ak je natural original pacientov😁 nemalujte sa, moja rada. Ostante nalačno, bez vody. A nefajčite .
Nech vam to dobre dopadne. Ak mate akekolvek otazky kludne sa pýtajte
@linkapaulinka myslíš ze vadí keď idem do spinalu, a som trochu zachripla ale mam reflux a samozrejme beriem tabletky na odialenie menstruacie a obsahujú latozu a mi to strasne nadrazdilo hrdlo, a hlasivky..
Mala som krátky výkon a dostala som papier ze nesmiem byt nalicena, nesmiem mat šperky ani nalakovane nechty. Baby co boli so mnou,tak poslali jednu sa odlícit s mydlom na ruky. A s nechtami poslali rovno domov.
A nezabudni si gumicku do vlasov, aby si si ich mohla zopnut. Ostatne ti tu uz napisali, tiez som sa odlicovala vodou a mydlom, mala som len slabucky kryci make-up.

Ja idem tiež mne dali take info