Ako sa zbavím genitálnych bradavíc?
Genitálne bradavice HPV
Ahojte už niekoľko rokov trpím týmito bradavicami
Absolvovala som kryoterapiu opakovane a aj chirurgicky zákrok
Rýchlo sa to vrátilo
Ženský mi nemá ako pomôcť
Neskôr to bolo pre mňa únavné a liečila som si to sama
Poradili mi kolodium Forte , nieje to na oblasť konečníka ale vyskúšala som
Pomáhalo to ale bola to aj veľká bolesť
Chcem zas začať chodiť na kožné , nebola som tam asi 5 rokov aktuálne
Tie výrastky mi znepríjemňujú život
Mám novú obvodnú teda chcem ísť aj k novej kožnej
Potrebujem výmenný lístok ? Nerada by som hneď novej lekárke ( obvodnej ) rozprávala čo mám za problém 😏
Prípadne skúsenosti na rýchlejšie odstránenie ? Asi zo 20 väčších kusov mám odhadom
Neviem koľko pýtajú kožné ale kryoterapia nestačila už vtedy a teraz už dupľom nebude
Ďakujem
Mne ju odstraňovali laserom, skúšala si posilniť imunitu?
@anonym_autor no hlavne si sa mala dať zaočkovať. Neviem či ti to teraz pomôže, a prečo si 5 rokov neriešila nič
@anonym_e31eb3 očkovanie nepomáha pýtala som sa to už dávno nie prvý lekár povedal že to je úplne zbytočne že vyhodené peniaze , pomohlo by to ešte pred vírusom
Mne ju odstraňovali laserom, skúšala si posilniť imunitu?
@stellarstar k imunológovi ma nikto poslať nechce a aj tie najlepšie veci z lekárne nezaberajú
@stellarstar k imunológovi ma nikto poslať nechce a aj tie najlepšie veci z lekárne nezaberajú
@anonym_autor mne zabral, obyčajné kozie kolostrum alebo tibetská huba
@anonym_e31eb3 očkovanie nepomáha pýtala som sa to už dávno nie prvý lekár povedal že to je úplne zbytočne že vyhodené peniaze , pomohlo by to ešte pred vírusom
@anonym_autor očkovanie pomáha nechápem ako to môžeš povedať. A najmä keď máš toto roky. Čiže zaockuj sa a nech ti predpisu isoprinosine na dlho mesiace.
@anonym_autor očkovanie pomáha nechápem ako to môžeš povedať. A najmä keď máš toto roky. Čiže zaockuj sa a nech ti predpisu isoprinosine na dlho mesiace.
@zdenka11081983 lekári mi povedali že je to zbytočne a nič to nepomôže
Keby to bolo také super tak ma nechajú zaplatiť si to nie ?
@anonym_autor mne zabral, obyčajné kozie kolostrum alebo tibetská huba
@stellarstar ktoré konkrétne ?
@stellarstar ktoré konkrétne ?
@anonym_autor kozie kolostrum od capramilk a tibetská huba je na dlhú cestu, to musíš hubu zapracovať s mliekom
Okrem posilnenia imunity pomáha aj nimbový olej.
@anonym_autor veď to vyrieš gynekologickým laserom napr. https://www.gynekologiapetrzalka.sk/laserove-od...
Okrem posilnenia imunity pomáha aj nimbový olej.
@elz1920 priamo si ho aplikovať na miesto ? Neviete ako zaberá ?
@anonym_autor veď to vyrieš gynekologickým laserom napr. https://www.gynekologiapetrzalka.sk/laserove-od...
@anonym_20f765 ba mám ďaleko a bohvie aká cena je za cca 20 väčších kusov
@anonym_20f765 ba mám ďaleko a bohvie aká cena je za cca 20 väčších kusov
@anonym_autor robia to aj inde a cena nie je taká tragická asi nikde. Vyjde ťa to asi toľko, čo pravidelné kupovanie nových a nových preparátov (okolo 50-100€)
Bola si na termo deštrukcii? Tiež som mala masívny nález. Obnovili sa mi rýchlo 2, alw vraj s nimi ešte netreba nič robiť. O 2 týždne idem po 6 mesiacoch na kontrolu.
@zdenka11081983 lekári mi povedali že je to zbytočne a nič to nepomôže
Keby to bolo také super tak ma nechajú zaplatiť si to nie ?
@anonym_autor neviem co za lekar ti to povedal, ale je to tým pádom na hovno lekár. No tak bud roky s bradavicami. Potrebuješ podporiť imunitu. Bradavice sa vracajú, keď máš oslabenú imunitu, stres.. aj očkovanie, aj isoprinosine, aj hliva ustricová ti môžu pomôcť.
Bola si na termo deštrukcii? Tiež som mala masívny nález. Obnovili sa mi rýchlo 2, alw vraj s nimi ešte netreba nič robiť. O 2 týždne idem po 6 mesiacoch na kontrolu.
@anonym_5a3412 nie nepoznám to , čo to je ?
@anonym_autor neviem co za lekar ti to povedal, ale je to tým pádom na hovno lekár. No tak bud roky s bradavicami. Potrebuješ podporiť imunitu. Bradavice sa vracajú, keď máš oslabenú imunitu, stres.. aj očkovanie, aj isoprinosine, aj hliva ustricová ti môžu pomôcť.
@zdenka11081983 lekár je viac ako dobrý , za to že mi nepcha veci ktoré nepomôžu je zlý ?
Hliva nepomohla nikdy
@zdenka11081983 lekár je viac ako dobrý , za to že mi nepcha veci ktoré nepomôžu je zlý ?
Hliva nepomohla nikdy
@anonym_autor
To sa povie second opinion, druhy nazor, mne jeden onkolog povedal ze som vyliecena z rakoviny, ale nastastie iny povedal ze niesom,. Si naivna ze nejdes na 100€ injekciu ale na barzjake homeopatika vyhadzujes stovky a to ti je jedno.

@anonym_autor no hlavne si sa mala dať zaočkovať. Neviem či ti to teraz pomôže, a prečo si 5 rokov neriešila nič