Ako sa zbaviť bradavice na intímnom mieste?
Nie príliš lákavá téma- baby, prosim…pred niekoľkými rokmi som bola na opakovanom gyn.zákroku, použila spoločné wc (ja viem, že prenos by nemal byt takýmto spôsobom- le Bolívii presne v tom čase), použila partnerov strojček na dovolenke…a ani neviem ako, objavila sa mi na intímnom mieste vradavica. Najprv som myslela, že sa mi tvorí vyrážka zo zle oholeneho chĺpku. Vždy som volila miesto okolie nej, žila si na mojom tele svoj vlastný život (gynekologička ju videla, pri preventívne som si vždy dávala robiť aj rozšírenú cyto, aj HPV…. Roky je to negatívne…no a včera som si po naozaj dlhých rokoch objavila asi druhú…partner má na tele tie minibradavicky…. Teoreticky- mohla som ich preniesť do ranky po holení? A prosim, nehejtujte ma- chcem to dať preč! Myslite, že môžem skúsiť niečo doma (liečivo z lekarne) alebo len lekár? Myslite, že keďže je to špecifické miesto- môže to byt akýkoľvek kožný? Dakujem!!!
Vyskúšaj nimbový olej, pomáha. Akurát že strašne smrdí.
Napíš do hocakej dermalnej kliniky do cca 100€ ti to odstránia bezbolestne leasrom za 5 minút a máš pokoj.
Pár sekúnd a je to preč. Mne to tam roky zavádzalo lebo som sa hanbila a pritom je to úplne normálne. Na dermaklinike bežne - fakt to bolo za pár sekúnd preč a vybavené.
@anonym_autor neviem ake je to velke ale krutit opakovane dolava doprava kolko vydrzis /nie odtrhat/ a potom nechat tak...vrsok zcerna a odpadne sam....dezinfikovat

je to taka mala visiaca bradavicka? ak hej, na to je napr. pripravok Molusk obsahujuci kyselinu - par dni sa to po sebe nanesie a bradavicka sama odpadne. Samozrejme zalezi ci to nemas na velmi citlivom mieste a tiez ako to vyzera - toto je specificky na tie malicke bradavicky.