Ako sa zbaviť dlhodobej bakteriálnej vaginózy?
Ahojte. Máte niečo co vám pomohlo na bakterialna vaginozu? Mám to už cca 2 - 3 roky. Mám hrozný výtok, špinavé nohavičky stále a som už z toho na nervy. Skúšala som lactofeel veľakrát ale nič, okrem toho ešte pár nejakých čipkov.
Prosím niečo overené. Ďakujem
Gynekolog ti robil stery na citlivost na ATB?
@anonym_autor a aka bakteria? Imunolog?
Ak nemas ziadne bolesti, menstruacia v norme, tak to moze byt aj plodny hlien, Treba ist k mudr ak su bolesti
Ak nemas ziadne bolesti, menstruacia v norme, tak to moze byt aj plodny hlien, Treba ist k mudr ak su bolesti
@vorkola ty si muž či žena??
Voboch prípadoch trepeš hovadiny
U gynekologičky som bola. Dala mi lactofeel, potom nejaké iné géliky, antibiotiká...pomohlo to vždy len na chvíľu a potom sa to vrátilo znovu.
ja neviem co som mala, stale nejake infekcie lekari 0bodov
raz zapal mocakov raz mykoza potom zasa nieco
peniaze v lekarni som nechavala akoby som zarabala tisice
nakoniec som investovala do probiotik, vykaslala sa na atb a snazim sa jest menej sacharidov, vdakabohu uz par mesiacov mam pokoj
mozno skus aj ty probiotika, investujes par eur a mozno ti to pomoze 🙂
ja neviem co som mala, stale nejake infekcie lekari 0bodov
raz zapal mocakov raz mykoza potom zasa nieco
peniaze v lekarni som nechavala akoby som zarabala tisice
nakoniec som investovala do probiotik, vykaslala sa na atb a snazim sa jest menej sacharidov, vdakabohu uz par mesiacov mam pokoj
mozno skus aj ty probiotika, investujes par eur a mozno ti to pomoze 🙂
@s1s4 ďakujem. Vyskúšam
@s1s4 ďakujem. Vyskúšam
@anonym_autor ak vies, aka je to bakteria a stale sa opakuje, moze pomoct imunolog. Kamoske pomohol na e.coli v posve. A chvalila Vitagyn C krem.
Je to blbe, ale mne pomohla az kyretaz. Mala som problemy snad 3-4 roky. Preliecila som a o par dni znovu. Vyskusala som vsetko mozne. Vkladacie tablety, probiotika, kremy, vsetky opatrenia ako nejest sladke, zehlit... Az som potom otehotnela (samozrejme, v tehotenstve nonstop problem) a koncom 1. trimestra babu prestalo bit srdiecko. Tak som musela na kyretaz a odvtedy nic. Uz presli takmer 3 roky.
@anonym_autor ja som posledných 5 rokov zažívala to isté čo aj ty.Samé čípky,probiotiká atď.Nič nezaberalo.Polku platu som nechávala v lekárni,vyskúšala som všetky výrobky kt.sú na trhu a stále sa mi to zhoršovalo.Probiotiká mi stav ešte zhoršovali.Liečim sa na imunológii,dostávala som aj injekcie na imunitu.A tiež nezabrali.Až kým mi neurobili testy a zistili mi histaminovú intoleranciu teraz v máji.Odvtedy sa mi to zlepšilo o 90% .Skús si dať protikvasinkovú diétu,ja som ju tiež držala a kúsok mi zlepšilo stav.

Ahoj, bola si u gynekológa? 2-3 roky je strašne veľa, aby si nebola vyliečená.