icon

Ako sa zbaviť E. coli infekcie v pošve?

tinota
17. okt 2025

Ahojte. Mali ste ecoli v posve? Co vam pomohlo. Uz mam 3x za polrok. Ake ste mali priznaky? Ako sa toho zbaviť?

ninka99865
17. okt 2025

@tinota najprv atb macmyror, stále sa to vracali pomohli až probio
GYNOPHILUS CONTROL

tinota
autor
17. okt 2025
@ninka99865

@tinota najprv atb macmyror, stále sa to vracali pomohli až probio
GYNOPHILUS CONTROL

@ninka99865 ake si mala príznaky? Ja používam Ginium 10 a teraz gynoflor....no nic moc.....polyginax som vybrala a aj tak to ostalo

simsalabim
18. okt 2025
@tinota

@ninka99865 ake si mala príznaky? Ja používam Ginium 10 a teraz gynoflor....no nic moc.....polyginax som vybrala a aj tak to ostalo

@tinota kamoska si chvalila Vitagyn C, ale najviac jej pomohla liecba od imunologa. Myslim, ze pol roka. Ziadanku mala od gynekologa.

tinota
autor
18. okt 2025
@simsalabim

@tinota kamoska si chvalila Vitagyn C, ale najviac jej pomohla liecba od imunologa. Myslim, ze pol roka. Ziadanku mala od gynekologa.

@simsalabim a co konkretne?

simsalabim
18. okt 2025
@tinota

@simsalabim a co konkretne?

@tinota myslim, ze Urovaxom a ze keby nezabral (lebo je primarne urceny pre mocove cesty), robili by autovakcinu. Ale zabralo je to.

oriesocek
18. okt 2025

Ja som mala najprv macmyror a nejako neprešlo (to sú atb), potom som kupovala voľnopredajne podľa skúsenosti na nete a prešlo po vitagyn c. Možno bola dobrá kombinácia oboch.

tinota
autor
18. okt 2025
@oriesocek

Ja som mala najprv macmyror a nejako neprešlo (to sú atb), potom som kupovala voľnopredajne podľa skúsenosti na nete a prešlo po vitagyn c. Možno bola dobrá kombinácia oboch.

@oriesocek ďakujem.skusim ešte.macmiror ma štipe tak uvidim

tinota
autor
18. okt 2025

A tiez ste mali svrbenie.nutkanie? Ja mam moč čistý.

mb3828
18. okt 2025

@tinota Tak hlavne treba preliečiť aj partnera a uistiť sa, že on nie je ten pôvodca.

hopsas
18. okt 2025
@tinota

@oriesocek ďakujem.skusim ešte.macmiror ma štipe tak uvidim

@tinota inak aj mňa macmiror stipal a doktor sa tváril tak že to nie je mozne...mrzí ma že si bola chorá ale som rada že je tu niekto podobný a nenamyslala som si to

tinota
autor
18. okt 2025
@hopsas

@tinota inak aj mňa macmiror stipal a doktor sa tváril tak že to nie je mozne...mrzí ma že si bola chorá ale som rada že je tu niekto podobný a nenamyslala som si to

@hopsas a tiez ste mali to neprijemne svrbenie? Ja mam ecoli a klabsielu dokopy