Ako sa zbaviť hemoroidov po pôrode?
Ahojte. Prosím už som zúfalá. Ako ste sa zbavili hemoroidov po pôrode?😔uz som ich nemala a teraz zas mi vyšiel vonkajší a na záchode má to veľmi boli, tak neviem či nemám aj vnútorný. Poraďte mi prosím niečo vážne pomáha
@anonym_autor detralex mi predpísal gynekológ a procto glyvenol krém, cipok aj vlhceny Toaletny papier na cesty. Po každej toalete vlažná sprcha
@anonym_autor detralex alebo existuje lacnejšia náhrada diomax … z dr max.. rovnako účinná , sama som to skúšala .. alebo potom operácia
Veeela vlákniny, malo syrov. Mne toto pomohlo,len som musela nejaký čas prežiť kým bude ok. Teraz sledujem vlákninu v KT a mám nad 30g a je mi dobre.
@anonym_autor detralex, zaberie hrozne rýchlo ta najvyššia dávka na gemeroidy, proctoglyvenol čipky aj masť a sedacie kúpele v dubovej kôre a sprcha po každom záchode..
@anonym_autor detralex, zaberie hrozne rýchlo ta najvyššia dávka na gemeroidy, proctoglyvenol čipky aj masť a sedacie kúpele v dubovej kôre a sprcha po každom záchode..
@sandra49 ktorá dávka je najvyššia detralex
@sandra49 ktorá dávka je najvyššia detralex
@marcellka32 v pribalovom letaku máš dávkovanie na akútny stav. Aj online si vieš prečítať pribalovy leták.
Veeela vlákniny, malo syrov. Mne toto pomohlo,len som musela nejaký čas prežiť kým bude ok. Teraz sledujem vlákninu v KT a mám nad 30g a je mi dobre.
@hortenziaj prosím ťa a z čoho máš veľa vlákniny? Ďakujem🙂
@hortenziaj prosím ťa a z čoho máš veľa vlákniny? Ďakujem🙂
@luciador ovsené vločky ráno, alebo špaldová krupica celozrnná , celozrnná ryža,cestoviny, bulgur,celozrnný kuskus ,ražný chlebík alebo slatinsky celozrnný , knackebrot,ovocie a zelenina. Hlavné bobulovite ovocie,hrášok,kukurica.a strukoviny

U mna kombinacia Detralex a Faktu cipky