icon

Ako sa zbaviť hemoroidov po pôrode?

23. júl 2025

Ahojte. Prosím už som zúfalá. Ako ste sa zbavili hemoroidov po pôrode?😔uz som ich nemala a teraz zas mi vyšiel vonkajší a na záchode má to veľmi boli, tak neviem či nemám aj vnútorný. Poraďte mi prosím niečo vážne pomáha

petamich
23. júl 2025

U mna kombinacia Detralex a Faktu cipky

kavasmliekom
23. júl 2025

@anonym_autor detralex mi predpísal gynekológ a procto glyvenol krém, cipok aj vlhceny Toaletny papier na cesty. Po každej toalete vlažná sprcha

leona45
23. júl 2025

@anonym_autor detralex

katik22
23. júl 2025

@anonym_autor detralex alebo existuje lacnejšia náhrada diomax … z dr max.. rovnako účinná , sama som to skúšala .. alebo potom operácia

hortenziaj
23. júl 2025

Veeela vlákniny, malo syrov. Mne toto pomohlo,len som musela nejaký čas prežiť kým bude ok. Teraz sledujem vlákninu v KT a mám nad 30g a je mi dobre.

sandra49
23. júl 2025

@anonym_autor detralex, zaberie hrozne rýchlo ta najvyššia dávka na gemeroidy, proctoglyvenol čipky aj masť a sedacie kúpele v dubovej kôre a sprcha po každom záchode..

marcellka32
24. júl 2025
@sandra49

@anonym_autor detralex, zaberie hrozne rýchlo ta najvyššia dávka na gemeroidy, proctoglyvenol čipky aj masť a sedacie kúpele v dubovej kôre a sprcha po každom záchode..

@sandra49 ktorá dávka je najvyššia detralex

sandra49
24. júl 2025
@marcellka32

@sandra49 ktorá dávka je najvyššia detralex

@marcellka32 v pribalovom letaku máš dávkovanie na akútny stav. Aj online si vieš prečítať pribalovy leták.

ewellina
24. júl 2025

Ak sú hemoroidy vonkajšie, tak prípravok Fine 6 je super

luciador
24. júl 2025
@hortenziaj

Veeela vlákniny, malo syrov. Mne toto pomohlo,len som musela nejaký čas prežiť kým bude ok. Teraz sledujem vlákninu v KT a mám nad 30g a je mi dobre.

@hortenziaj prosím ťa a z čoho máš veľa vlákniny? Ďakujem🙂

hortenziaj
24. júl 2025
@luciador

@hortenziaj prosím ťa a z čoho máš veľa vlákniny? Ďakujem🙂

@luciador ovsené vločky ráno, alebo špaldová krupica celozrnná , celozrnná ryža,cestoviny, bulgur,celozrnný kuskus ,ražný chlebík alebo slatinsky celozrnný , knackebrot,ovocie a zelenina. Hlavné bobulovite ovocie,hrášok,kukurica.a strukoviny