Ako sa zbaviť mykózy navždy?
Prosím poraďte naozaj ako sa zbaviť konečne tej Mykozy a čo robiť aby sa už nikdy ne opakovala, lebo som schopná za to aj zabiť 😂😂😂🙏🙏🙏🙏🙏🙏
preliečiť vždy aj partnera
@julianka312 to nie je jednoduché ja sa trápim 2r niekedy to je dlhodobá záležitosť žiaľ
Pisem to vzdy, mne pomohlo dlhodobo brat probiotika aj cely rok, prve mesiace pravidelne 2-3x za den, potom aspon 1x cez den, neskor som si dala aby bolo, je to uz par rokov co mam pokoj a to jem sladke denne a vela
@20erika07 aké probiotika vaginálne myslite?
@julianka312 Mne pomohlo obmedziť sladké a kúpila som si tieto probiotiká. Odporučili mi ich v obchode s bylinkami, že to mi zaručene pomôže. Ja som tomu moc nechcela veriť a sú aj dosť drahé, ale veľmi mi pomohli.
@diaszoky obmedzila som cukor už dva mesiace, imunolog tiež už som bola a probiotika som brala tie her biotic ale len jeden mesiac
@ika11123 v kuse 2 roky.. Síce ja tiež už vyše roka ale teraz to trvá najviac od februára
@julianka312 ja mám svrbenie vonkajších rodidiel
@julianka312
@julianka312 ja som brala hlavne peroralne pribiotika. Tak to ma mrzi uz by ta mal navigovat gynekolog co dalej vytery krv atd atd
@julianka312 ja som brala obycajne probio od jamiesona ,uz nepredavaju rovnake, ale nejake vacsie balenie . Nic som si nevkladala dnu. Mesiac urcite nestačí.

@julianka312 v prvom rade nejest sladke v druhom rade zajst na imunologiu, a v tretom rade jest kvalitne probiotika najlepsie pre zeny